ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 31χρονος για την υπόθεση με τα ξύλα και τις σμίλες - Προηγήθηκε εντοπισμός του με ουσίες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 31χρονος για την υπόθεση με τα ξύλα και τις σμίλες - Προηγήθηκε εντοπισμός του με ουσίες

Στη σύλληψη 31χρονου που καταζητείτο σχετικά με υπόθεση κατοχής ενός κιλού κάνναβης, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας.

Η ποσότητα ναρκωτικών είχε κατασχεθεί κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών - ΥΚΑΝ, στις 24 Ιουλίου, στην Λάρνακα.

Κατά την επιχείρηση είχαν συλληφθεί άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 35 και 30 χρόνων, ενώ εναντίον του 31χρονου είχε εκδοθεί Δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο από την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Οκταήμερη κράτηση στα δυο άτομα που έπιασε η ΥΚΑΝ - Συνεχίζεται η επιχείρηση

Λίγο πριν τις 4.00 το απόγευμα του Σαββάτου, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν τον 31χρονο και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη 2 προσώπων - Επιτέθηκαν σε μέλη της ΥΚΑΝ - Η επιχείρηση συνεχίζεται

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE