ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οκταήμερη κράτηση στα δυο άτομα που έπιασε η ΥΚΑΝ - Συνεχίζεται η επιχείρηση

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οκταήμερη κράτηση στα δυο άτομα που έπιασε η ΥΚΑΝ - Συνεχίζεται η επιχείρηση

 Οκταήμερη κράτηση για δύο άτομα σε σχέση με υπόθεση κατοχής ναρκωτικών.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε (25/7) διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες εναντίον δύο ατόμων ηλικίας 30 και 35 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά μεταξύ άλλων συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β και παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια, δηλαδή ένα περίπου κιλό κάνναβη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, ανέκοψαν το πρωί της Παρασκευής για έλεγχο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα, μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, την οποία οδηγούσε 30χρονος από τη Λευκωσία.

Ο 30χρονος, ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα σακίδιο, μετέβη στο μέρος με σκοπό να συναντηθεί με άλλα πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν ήδη στη συγκεκριμένη περιοχή.

Τόσο ο 30χρονος, όσο και άλλα τρία πρόσωπα, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία μελών της ΥΚΑΝ τράπηκαν σε φυγή. Η Αστυνομία κατάφερε να ανακόψει τον 30χρονο και ένα 35χρονο και να τους συλλάβει.

Τα δύο άλλα άτομα επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών με ξύλα και σμίλες και κατάφεραν να διαφύγουν.

Από την επίθεση που δέχθηκαν τα μέλη της ΥΚΑΝ, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός ενώ ρίχθηκε στον αέρα ένας προειδοποιητικός πυροβολισμός.

Ακολούθησε έρευνα στο σακίδιο που είχε στην κατοχή του ο 30χρονος και ανευρέθηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους ενός περίπου κιλού, καθώς και άλλα τεκμήρια.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνες στην περιοχή όπου εντοπίστηκαν δύο ζυγαριές ακριβείας, ποτήρια με ίχνη κάνναβης, νάιλον τεμάχια και σακούλια, γάντια, πλαστικά δοχεία και αλεστήρια με ίχνη κάνναβης, 7 γραμμάρια κάνναβης, ένα κουτί τσιγάρα με ποσότητα κάνναβης και άλλα τεκμήρια.

Ακόμα σε ανοικτό χώρο, εντοπίστηκε ένας ξυλόφουρνος, μέσα στον οποίο βρέθηκαν να καίγονται διάφορα αντικείμενα, όπως γάντια, νάιλον και άλλα, τα οποία πιστεύεται ότι σχετίζονται με ναρκωτικές ουσίες και τα οποία προσπάθησαν να καταστρέψουν τα δύο πρόσωπα που είχαν διαφύγει.

Τόσο ο 30χρονος όσο και ο 35χρονος συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν και για τα δύο άλλα πρόσωπα.

Ο 30χρονος και ο 35χρονος οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top