ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η «ΜΗΧΑΝΗ» Κούσουλος δίνει το… παράδειγμα – Δεν ήταν έκπληξη το ΔΥΝΑΤΟ στοιχείο του Κίκο

Η «ΜΗΧΑΝΗ» Κούσουλος δίνει το… παράδειγμα – Δεν ήταν έκπληξη το ΔΥΝΑΤΟ στοιχείο του Κίκο

Κίκο και Κούσουλος ήταν τα δύο πρόσωπα που… τράβηξαν πάνω τους την προσοχή πέραν από τους μικρούς που έπαιξαν με την ΖΤΕ καθώς το φιλικό με τον Ολυμπιακό δεν ήταν τηλεοπτικό και δεν μπορούσε να σχολιαστεί.

Κόντρα στους Ούγγρους έπαιξαν οι μικροί κυρίως με τον Κίκο να είναι ο παίκτης που ξεχώρισε στο παιχνίδι με τα κατεβάσματα του, τα εξαιρετικά στημένα του και το… δυνατό του πόδι.

Δεν ήταν έκπληξη βέβαια αυτό για τον Μπεργκ αλλά και όσους τον είχαν παρακολουθήσει πέρσι με την φανέλα του Ολυμπιακού. Το… φαρμακερό αριστερό του πόδι είναι το δυνατό του σημείο και ο Κίκο φρόντισε να το δείξει στο φιλικό με την ΖΤΕ. Μπορεί να ήρθε για μπακ-απ του Λέζιακς όμως αν μη τι άλλο δείχνει πως εάν του παρουσιαστεί η ευκαιρία έχει την δυνατότητα να την αρπάξει.

Από την άλλη ο Μπεργκ μιλώντας για Κίκο, Περέϊρα και Κούσουλο αποθέωσε με μια και μόνο ατάκα τον Κύπριο μέσο. «Ήταν μια φοβερή προπόνηση αγώνα και για τους δύο, με τον Κούσουλο να παίζει επίσης 20-25 λεπτά με τον Ολυμπιακό. Για αυτόν το να παίξει 90 λεπτά σήμερα (με ΖΤΕ) είναι φοβερή νοοτροπία, είναι μια μηχανή και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Μηχανή», αποκάλεσε τον Κούσουλο ο Χένινγκ Μπεργκ και για μια ακόμη φορά του έπλεξε το εγκώμιο. Το είχε κάνει και πέρυσι στο δεύτερο μισό της σεζόν όταν άρχισε να του δίνει ευκαιρίες, τις οποίες και άρπαξε από τα μαλλιά. Ουσιαστικά ο Κούσουλος είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα της φιλοσοφίας του Μπεργκ πως όποιοι αρπάξουν την ευκαιρία θα ανταμειφθούν. Στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν στον πάγκο, στη συνέχεια όμως του έδωσε ευκαιρίες, τις άρπαξε και βρήκε τον ρόλο του στην ομάδα του τριφυλλιού.

The post Η «ΜΗΧΑΝΗ» Κούσουλος δίνει το… παράδειγμα – Δεν ήταν έκπληξη το ΔΥΝΑΤΟ στοιχείο του Κίκο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top