ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν 15 νέα κρούσματα - Πού εντοπίστηκαν

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν 15 νέα κρούσματα - Πού εντοπίστηκαν

Νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν πριν από λίγο (12:45), το μεσημέρι της Κυριακής (02/08), από το Υπουργείο Υγείας.

Η ανακοίνωση του Υπουργέιου:

Σε ό,τι αφορά στα νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, από σύνολο 947 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 15 κρούσματα του ιού SARS-CoV-2.

Αναλυτικά, τα θετικά στον ιό άτομα προέκυψαν ως ακολούθως:

Από 132 δείγματα που λήφθηκαν μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας, εντοπίστηκαν 5 κρούσματα.
Από 611 δείγματα που λήφθηκαν από την Επαρχία Λεμεσού στο πλαίσιο του τυχαίου δειγματοληπτικού ελέγχου 3,000 ατόμων, προέκυψαν 10 κρούσματα.

Επιπλέον, διεκπεραιώθηκαν 204 εργαστηριακές εξετάσεις δειγμάτων που λήφθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος ελέγχου 10,000 εργαζομένων που επαναδραστηριοποιήθηκαν κατά τη β' και γ' φάση της στρατηγικής για σταδιακή άρση των περιορισμών, χωρίς τον εντοπισμό κρούσματος.

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 1,139.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE