ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 105 νέες καταγγελίες από 1300 ελέγχους - Η πλειοψηφία αφορά μη χρήση μάσκας

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: 105 νέες καταγγελίες από 1300 ελέγχους - Η πλειοψηφία αφορά μη χρήση μάσκας

Συνεχίζονται εντατικά από την Αστυνομία, οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

Το τελευταίο 24ωρο μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν 1300 ελέγχους σε υποστατικά σε όλες τις επαρχίες και προέβηκαν συνολικά σε 105 καταγγελίες, για παραβάσεις της Νομοθεσίας και των σχετικών διαταγμάτων.

Αναλυτικά ανά επαρχία, από τις 6π.μ. χθες Σάββατο (01/08), μέχρι και τις 6 το πρωί της Κυριακής (02/08), τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν 178 ελέγχους και 28 καταγγελίες στην επαρχία Λευκωσίας, 386 ελέγχους και 22 καταγγελίες, στην Λεμεσό, 299 ελέγχους και 39 καταγγελίες στην Λάρνακα, 42 ελέγχους και 6 καταγγελίες στην Πάφο, 206 ελέγχους και 10 καταγγελίες στην Αμμόχωστο και 189 ελέγχους, στην περιοχή Μόρφου. Η πλειοψηφία των καταγγελιών αφορούσε τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας από διάφορα πρόσωπα.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας συνεχίζονται, με τα μέλη της Δύναμης να προχωρούν σε καταγγελίες εκεί και όπου εντοπίζονται παραβιάσεις της Νομοθεσίας και των σχετικών διαταγμάτων, αφού η εφαρμογή των μέτρων προστασίας είναι πάνω απ’ όλα ζήτημα δημόσιας υγείας.

Η επίδειξη υπευθυνότητας από όλους και η τήρηση των μέτρων προστασίας που λαμβάνονται είναι επιβεβλημένη για την προστασία των πολιτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top