ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ματ: Ήθελε να αποχωρήσει πιο πριν – Πως του άλλαξε γνώμη η σύζυγος του, Μελίσα!

Η… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ματ: Ήθελε να αποχωρήσει πιο πριν – Πως του άλλαξε γνώμη η σύζυγος του, Μελίσα!

Μιλώντας στην κάμερα της Ομόνοιας για το… αντίο του, ο Ματ Ντάρμπισαιαρ αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί να φύγει ένα χρόνο πριν.

Μάλιστα τόνισε ότι η γυναίκα του ήταν αυτή που τον κράτησε στην Ομόνοια και την Κύπρο καθώς εκείνη την σεζόν είχε μια εφιαλτική χρονιά με μόλις δύο γκολ και τον έπεισε να μείνει για να φύγει πιο μετά με ψηλά το κεφάλι. Όπως και έγινε δηλαδή… φέτος όπου ο Ματ πέτυχε 13 γκολ σε μια λειψή χρονιά και φεύγει όπως του είπε η γυναίκα του: Με το κεφάλι ψηλά.

Τι είπε ακριβώς για την απόφαση του να αποχωρήσει και τι είχε γίνει πέρσι:

«Πολύ δύσκολη πραγματικά. Αν πας πίσω στον προηγούμενο χρόνο, είχα περάσει ένα δύσκολο διάστημα εδώ με διαφορετικούς προπονητές και προσωπικό στον τρίτο μου χρόνο. Σκεφτόμουν πως είχε κλείσει ο κύκλος μου στην Ομόνοια αλλά ευτυχώς η γυναίκα μου, μου είπε πως δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω από την ομάδα με αυτόν τον τρόπο, μετά που είχα σκοράρει δύο γκολ εκείνη την σεζόν. Έτσι αποφασίσαμε να μείνω άλλο ένα χρόνο και να φύγω όταν θα είμαι ψηλά. Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως φεύγω με το κεφάλι ψηλά στην ομάδα. Για μένα το να κερδίζεις το πρωτάθλημα και να αγωνίζεται στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι σαν να έγινε η δουλειά μου».

The post Η… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ματ: Ήθελε να αποχωρήσει πιο πριν – Πως του άλλαξε γνώμη η σύζυγος του, Μελίσα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top