ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιθανή ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ μια… παλιά γνωστή του Μπεργκ

Πιθανή ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ μια… παλιά γνωστή του Μπεργκ

Την Πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας θα αντιμετωπίσει η Ομόνοια στον Β΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αν η Κυπριακή ομάδα αποκλείσει την Αραράτ Αρμενίας.

Η Λέγκια είναι μία ομάδα που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις, αφού είναι από τις μεγαλύτερςς δυνάμεις του Πολωνικού ποδοσφαίρου και μάλιστα, είναι παλιά γνώριμη του Χένινγκ Μπεργκ!

Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός τεχνικός δούλεψε στον Πολωνικό σύλλογο για 1,5 χρόνο, από τον Δεκέμβρη του 2013 μέχρι και τον Μάιο του 2015 και κατέκτησε δύο τίτλους, το πρωτάθλημα της σεζόν 2013-2014 και το κύπελλο της περιόδου 2014-2015!

Βέβαια, από τότε πολλά έχουν αλλάξει στη Λέγκια, όμως ο Μπεργκ γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην Πολωνία και δεν θα του είναι δύσκολο να… αλιεύσει διάφορες πληροφορίες για την πρώην ομάδα του.

Να επισημανθεί ότι η Λέγκια θα αντιμετωπίσει στον Α΄ προκριματικό τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ… Ντρίτα και Λίνφιλντ και σίγουρα η Ομόνοια θα εύχεται να αποκλειστεί. Βέβαια, οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις… Σε μία τέτοια περίπτωση, αντίπαλος της Ομόνοιας στον Β΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ο νικητής του αγώνα, Ντρίτα-Λίνφιλντ και αυτό το σενάριο, είναι ιδανικό!

The post Πιθανή ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ μια… παλιά γνωστή του Μπεργκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top