ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιθανό σενάριο με Αστίθ – Ράφα Λόπες και… Ομόνοια

Πιθανό σενάριο με Αστίθ – Ράφα Λόπες και… Ομόνοια

Η κλήρωση της Ομόνοιας για τον Β’ προκριματικό γύρο ίσως την φέρει απέναντι σε δύο γνωστούς μας από το πέρασμα του στην Κύπρο.

Οι πράσινοι εάν περάσουν την Αραράτ στον Α’ προκριματικό τότε θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού μια εκ των Λέγκια (Πολωνία) / Ντρίτα (Κόσοβο) ή Λίνφιλντ (Β.Ιρλανδίας) (μια από αυτές θα παίξει με Λέγκια).

Με δεδομένο ότι η Λέγκια είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, τότε η Ομόνοια εάν κάνει την δουλειά της απέναντι στην Αραράτ τότε το πιο πιθανό είναι συναντήσει στον Β’ προκριματικό το υψηλό εμπόδιο της Λέγκια, της πρώην ομάδα του Μπεργκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Λέγκια αγωνίζεται ο πρώην αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Ινιάκι Αστίθ και ο πρώην φορ της Ομόνοιας Ράφα Λόπες.

Ο Αστίθ έπαιξε στον ΑΠΟΕΛ την διετία 2015-2017 και έπειτα πήγε στη Λέγκια ενώ ο Λόπες που πέρασε από την Ομόνοια το 2017-18 αγωνίστηκε στη συνέχεια σε Μποαβίστα και Κρακοβία εξαργυρώνοντας αυτό το καλοκαίρι τις καλές εμφανίσεις του με μεταγραφή στη Λέγκια.

The post Πιθανό σενάριο με Αστίθ – Ράφα Λόπες και… Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top