Λυών – Μπάγερν: Γκολάρα Γκνάμπρι, πέρασε… μισή ομάδα και με βολίδα το 0-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Λυών – Μπάγερν: Γκολάρα Γκνάμπρι, πέρασε… μισή ομάδα και με βολίδα το 0-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λυών είχε τις ευκαιρίες, αλλά η Μπάγερν Μονάχου ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με καταπληκτική ατομική ενέργεια και σουτάρα του Σερζ Γκνάμπρι.

Αυτή είναι η Μπάγερν! Η Λυών είχε τις δύο πρώτες μεγάλες ευκαιρίες με Μέμφις Ντεπάι και Καρλ Τοκό – Εκαμπί, αλλά οι Βαυαροί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League.

Ο Σερζ Γκνάμπρι έκανε άψογο κοντρόλ ύστερα από μακρινή μπαλιά, με φανταστική ατομική ενέργεια ξεπέρασε τρεις παίκτες και με, φοβερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Αντονί Λόπες (18′), άνοιξε το σκορ και έφερε την ομάδα του Χάνσι Φλικ λίγο πιο κοντά στον τελικό της Κυριακής (19/08, 22:00), όπου περιμένει η Παρί Σεν Ζερμέν.

gazzetta.gr

The post Λυών – Μπάγερν: Γκολάρα Γκνάμπρι, πέρασε… μισή ομάδα και με βολίδα το 0-1 (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE