Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.
.jpg)
Θέλουμε την αποκλιμάκωση των εντάσεων και τον σεβασμό της κυριαρχίας, τόνισε ο Γάλλος Πρόεδρος, έχοντας στο πλευρό του την Καγκελάριο της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ξανά στην Κύπρο γαλλικά μαχητικά- Κίνηση υψηλού συμβολισμού
Επισήμανε, επίσης, ότι η Γαλλία και η Γερμανία θα ενεργήσουν συντονισμένα και ότι οι δύο χώρες θέλουν την αποκλιμάκωση των εντάσεων και τον σεβασμό της κυριαρχίας.
Ο Μακρόν έκανε τις δηλώσεις αυτές κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τη Γερμανίδα Καγκελάριο στο Φορ ντε Μπρεγκανσόν, στη νότια Γαλλία.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




