ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χρυσοστόμου: «Πέραν τούτου πληγώνουμε και τον κόσμο – Αν αναβληθεί και το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα…»

Χρυσοστόμου: «Πέραν τούτου πληγώνουμε και τον κόσμο – Αν αναβληθεί και το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα…»

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννης Χρυσοστόμου, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον Super Sport FM.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-«Έχουμε ενημερωθεί αργά χθες το απόγευμα από την Αρχή Αδειοδότησης, ότι δεν μπορεί να μας δώσει άδεια, τρέχουμε από χθες το απόγευμα να οργανωθούμε για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

-«Η ασφάλεια των θεατών αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα, καλύτερα να μην γίνουν παιγνίδια, παρά να ρισκάρουμε το οτιδήποτε».

-«Επιστρέψαμε στην… κανονικότητα μέσα Μαΐου μετά το lock-down, κάποιες υπηρεσίες υπολειτουργούσαν, εμείς ως Νέα Σαλαμίνα, ξοδέψαμε πέραν των 100 χιλιάδων ευρώ για διάφορα έργα και τρέξαμε και το θέμα του στεγάστρου. Εξηγήσαμε και στον ΚΟΑ ότι ήταν θέμα ασφάλειας και εγκρίθηκε ένα κονδύλι από τον Οργανισμό. Εμείς προγραμματίζαμε μέσα Οκτωβρίου να διορθώσουμε το στέγαστρο και φέραμε και μηχανικό ο οποίος μας πιστοποίησε ότι μπορεί να αντέξει μέχρι εκείνη την ημερομηνία».

-«Υποβάλαμε διάφορα έγγραφα στην Αρχή, μιλήσαμε τηλεφωνικώς αλλά δεν έγινε συνάντηση, μας ζήτησαν κάποια επιπλέον σχέδια, δεν τους ικανοποιούσαν. Αν εξαντλούμε την αυστηρότητα για λόγους ασφαλείας, ας το κάνουμε. Υπήρχε δυσκολία στις επαφές και στο να γίνει συνάντηση. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, μας αφήνει πικραμένους το όλο θέμα όπως εξελίχθηκε. Προγραμματίσαμε ραντεβού τη Δευτέρα με την αρχή Αδειοδότησης για να μας πουν ακριβώς τι χρειάζονται. Πέραν τούτου πληγώνουμε και τον κόσμο, που αγαπά το ποδόσφαιρο. Είχαν μείνει μόνο 150 εισιτήρια, σχεδόν είχαν εξαντληθεί, θα ήταν μια γιορτή για μας».

-«Αν αναβληθεί και το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, τότε θα πάμε 12 Σεπτεμβρίου για να αρχίσουμε τα παιγνίδια μας, υπάρχουν ερωτήματα, αμφιβολίες και προβληματισμός, θα χρειαστεί σε τέτοιο ενδεχόμενο να κάνουμε μια νέα μίνι προετοιμασία».

The post Χρυσοστόμου: «Πέραν τούτου πληγώνουμε και τον κόσμο – Αν αναβληθεί και το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top