Kαι ΛΙΓΑ τους είπε ο Τιμούρ! Θα “ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ”;

Kαι ΛΙΓΑ τους είπε ο Τιμούρ! Θα “ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ”;

Είχαμε καιρό να δούμε τον Τιμούρ Κετσπάγια, να ανεβάζει τους τόνους σε συνέντευξη τύπου, μετά από ματς της Ανόρθωσης. 

Χθες βράδυ τα είπε ένα… χεράκι (ΕΔΩ) στους “φωστήρες” της Ομοσπονδίας, με αφορμή το ότι δεν όρισαν τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Και λίγα τους είπε, να σας πω την αλήθεια.

Έχουμε ζήσει και πολύ πιο “εκκωφαντικά” ξεσπάσματα του Τιμούρ.

Φυσικά είναι σαν να ρίχνει αυγά στον τοίχο ο προπονητής της Ανόρθωσης, αλλά σωστά πράττει που δεν κλείνει το στόμα του.

Όπως αρκετοί άλλοι άνθρωποι που είναι άμεσα εμπλεκόμενοι στο ποδόσφαιρο, που προτιμούν να φυλάνε τα ρούχα τους, για να μην τους “εκδικηθεί” το αιώνιο καθεστώς.

Το αυτί τους δεν (νομίζω να) ιδρώνει, αφού το έχουν δείξει πολλές φορές, ότι μοιάζουν με μουσιαμμάδες.

Δεν τους είδατε πριν μερικές μέρες, που έγινε ο κακός χαμός με τη μη αδειοδότηση των γηπέδων κι αυτοί αντί να απολογηθούν στην κοινή γνώμη, “αποθέωσαν” (με ανακοίνωση) τους εαυτούς τους;

Π.Χ. 

The post Kαι ΛΙΓΑ τους είπε ο Τιμούρ! Θα “ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ”; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE