ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανάρτηση-φαρμάκι για τον ρεφ Νεοκλέους και την… ‘ομάδα του Πάπουτσου’ – «Να μην νομίζουν ότι είμαστε ηλίθιοι»

Ανάρτηση-φαρμάκι για τον ρεφ Νεοκλέους και την… ‘ομάδα του Πάπουτσου’ – «Να μην νομίζουν ότι είμαστε ηλίθιοι»

Ο βοηθός γενικός γραμματέας της ΚΟΠ και εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας στην Ομοσπονδία, Γιώργος Φαντάρος πήρε θέση για την διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ.

Μπορεί να είναι μέλος του ΔΣ της ΚΟΠ όμως είναι και εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας και εξέφρασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο τα παράπονα του για την διαιτησία Νικόλα Νεοκλέους.

Τι έγραψε:

Τελείωσε η πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος.
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και στη Σαλαμίνα για την εμφάνιση και την προσπάθεια.
Όμως βλέποντας συνολικά τα παιχνίδια θα πρέπει να πω ότι η ομάδα του κυρίου Παπουτσου χρειάζεται ΕΠΕΙΓΩΝΤΩΣ βελτίωση. Δυστηχως αρχίσαμε πολύ νωρίς με τα ακαταλαβιστηκα καμώματα κάποιων. Κύριοι το θέμα είναι απλό. Για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου πρέπει όσοι αποδεδειγμένα πλέον δεν μπορούν, να παν στα σπίτια τους… Δεν υπάρχει άλλη πίστωση χρόνου γιατί άρχισαν να γίνονται επικινδυνοι για την….ψυχικη υγεία του κόσμου.
… Κρίμα που δεν μπορώ να τα γράψω αυτά στα… γαλλικά!!!

Και επειδή θέλω να είμαι τεκμηριωμένος όταν ισχυρίζομαι ότι ο κύριος Νεοκλεους έδειχνε τις κίτρινες κατά προτίμηση.. σε κόκκινο χρώμα προκαλώ τον οιονδήποτε να δει το βίντεο του αγώνα και να παρατήρηση ότι στο 2ο μόλις λεπτό ο παίκτης Ταντι της ΑΕΚ έχει ένα πολύ επικίνδυνο παίξιμο και όμως δεν βλέπει κάρτα ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστης πριν τελειώσει το ημίχρονο μέσα στα καρέ της Σαλαμίνας κάνει και πάλι φάουλ που έπρεπε χωρίς αμφιβολία να ήταν κίτρινη που θα ήταν η δεύτερη. Και όμως για τον κύριο Νεοκλεους δεν συνεβει απολύτως τίποτα ενώ μοίραζε τις κάρτες απλόχερα στη Σαλαμίνα την οποία πολύ φυσικα ήταν πανεύκολο να αφήσει στο τέλος με 10.
Αυτα για να μη νομίζουν κάποιοι ότι είμαστε ηλιθιοι.
Κύριε Νεοκλεους μετά τα τοσα πολλά παιχνίδια που σας παρακολούθησα ειλικρινά πιστεύω ότι έχετε γίνει άκρως επικίνδυνος για το άθλημα και αφού εσείς ο ίδιος δεν μπορείτε να το αντιλήφθητε ειλικρινά πιστεύω ότι κάποιος άλλος πρέπει να σας στείλει στο σπίτι σας πρώτου να είναι αργά.
Ξέχασα να πω φυσικά ότι ούτε το εκτός φάσης κτύπημα μέσα στην επανορθωτική της ΑΕΚ είδατε. Για όσους θέλουν ας κοιτάξουν το βίντεο του αγώνα.

Και για όσους αγνοούν το μεγαλείο αυτής της ομάδας… που κάποιος με το δίκαιο του άμα ακούσει ότι δέχτηκε 6..κιτρινες και 1.. Κόκκινη κάρτα θα νομίζει ότι ήταν μια ομάδα.. κρετηνων χασαπηδων να θυμισω τις δύο υπέροχες στιγμές της βράδυας.
1.Οταν ο αντίπαλος μας σκόραρε το πρώτο του γκολ και ο σκόρερ της ΑΕΚ πήρε μια φανέλα με το όνομα του μικρού αγγέλου του Νικόλα και κοίταξε ψηλά… οι παΙκτες, ο πάγκος και οι φίλαθλοι της Σαλαμίνας αντί να μεψημηρουν, με το ζεστό τους χειροκρότημα έδειξαν το ήθος και τη συμπάθεια τους
2 Μπορεί η πίκρα να ήταν μεγάλη μέτα το τέλος του αγώνα αλλά δεν έφυγε κάνεις. Όλοι όρθιοι χειροκρότησαν την ομάδα μας και βρόντοφωναξαν ότι είναι δίπλα της. Εμείς οι Σαλαμίναιοι εχουμαι την δική μας αγνή και γεμάτη αγάπη για την ομάδα μας, και όχι μόνο, , στοφα.
Ακούτε κύριε με το σφυρί και όλοι οι όμοιοι σου?

The post Ανάρτηση-φαρμάκι για τον ρεφ Νεοκλέους και την… ‘ομάδα του Πάπουτσου’ – «Να μην νομίζουν ότι είμαστε ηλίθιοι» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top