ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υποσταθμός στη Λήδρας και αύξηση περιπολιών - Οδηγίες από τον Αρχηγό της Αστυνομίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υποσταθμός στη Λήδρας και αύξηση περιπολιών -  Οδηγίες από τον Αρχηγό της Αστυνομίας

Οδηγίες για ανακαίνιση του υποσταθμού στο τέρμα της οδού Λήδρας ή δημιουργία νέου υπό προϋποθέσεις, έδωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου.

Με δηλώσεις του στον ‘Φιλελεύθερο’, ο κ. Παπαθεοδώρου ανέφερε ότι οι περιπολίες της Αστυνομίας θα αυξάνονται ανάλογα με την κινητικότητα που υπάρχει στην περιοχή της Λήδρας, έτσι ώστε να παρέχεται αυξημένη ασφάλεια όταν υπάρχει πολυκοσμία.

Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι καθημερινά υπάρχει περίπολο σταθμευμένο στην Πλατεία Ελευθερίας, ενώ τετραμελές πεζό περίπολο θα κινείται στους δρόμους της Λήδρας. Πέραν τούτου, την Παρασκευή και τα Σαββατοκυρίακα, θα υπάρχουν 10 αστυνομικοί που θα κινούνται στην περιοχή μηχανοκίνητα.

Ο κ. Παπαθεοδώρου τόνισε την αποφασιστικότητα της Αστυνομίας για επιβολή της τάξης και του αισθήματος ασφάλειας, τόσο στους καταστηματάρχες, όσο και στους πολίτες που επισκέπτονται την περιοχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top