Ελβετία: Για την Ούρσουλα Άντρες ο Σον Κόνερι ήταν ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ

Ελβετία: Για την Ούρσουλα Άντρες ο Σον Κόνερι ήταν ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ

Ευχές για τα 90ά γενέθλιά του έλαβε ο Τζέιμς Μποντ, κατά κόσμον Σον Κόνερι, από το πρώτο κορίτσι του, την Ούρσουλα Άντρες.

 
"Για μένα είσαι και θα παραμείνεις ο καλύτερος για πάντα", έγραψε η Ελβετίδα ηθοποιός, σε ευχετήρια κάρτα που του έστειλε, το περιεχόμενο της οποίας δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα "Blick" της Ζυρίχης. Ο Σον Κόνερι έγινε σήμερα 90 ετών.
 
H 84χρονη σήμερα, Ούρσουλα Άντρες έγινε ευρέως γνωστή με τη συμμετοχή της υποδυόμενη την Χάνι Ράιντερ στην ταινία του Τζέις Μποντ, Dr No στην οποία πρωταγωνίστησε η Σον Κόνερι.
 
"Μας συνδέει ακόμα φιλία. Εάν τόσοι πολλοί άνθρωποι αγαπούν ακόμα τον Μποντ σήμερα και παρακολουθούν τις ταινίες, είναι επειδή ήσουν τόσο καλός!", του γράφει επίσης Ούρσουλα η Άντρες, η οποία ζει κοντά στη Ρώμη εδώ και πολύ καιρό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE