ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σέβεται τη Λέγκια, αλλά ΔΕΝ τη φοβάται! – Πανέτοιμη για το διπλό-ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ η Ομόνοια

Σέβεται τη Λέγκια, αλλά ΔΕΝ τη φοβάται! – Πανέτοιμη για το διπλό-ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ η Ομόνοια

Πανέτοιμη για να γράψει ιστορία είναι η Ομόνοια, η οποία το βράδυ της Τετάρτης (26/08, 21:00) θα αντιμετωπίσει τη Λέγκια Βαρσοβίας στο Stadion Miejski Legii Warszawa, σε ένα νοκ-άουτ παιχνίδι, όπου ο νικητής θα προκριθεί στον Γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ο ηττημένος θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στον αντίστοιχο προκριματικό του Γιουρόπα.

Η Κυπριακή ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χωρίς απρόοπτα το βράδυ της Τρίτης (25/08) και ο Χένινγκ Μπεργκ κατέστρωσε ήδη τα πλάνα του για τη… μεγάλη “απόδραση” κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο Νορβηγός τεχνικός γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην Πολωνική ομάδα και έκανε την καλύτερη δυνατή “κατασκοπεία” για το συγκεκριμένο ματς, μελετώντας τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και ευελπιστεί ότι οι παίκτες του θα βγάλουν στο χορτάρι, όλα όσα δούλεψαν στις προπονήσεις των τελευταίων κυρίως ημερών.

Στις τάξεις των “πράσινων” υπάρχει πίστη, αισιοδοξία και αδημονία για την αναμέτρηση κόντρα στην πρωταθλήτρια Πολωνίας. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και άπαντες γνωρίζουν πολύ καλά πόσο πολύ χρειάζεται αυτό το διπλό πρόκρισης όλο το “οικοδόμημα” της Ομόνοιας και είναι αποφασισμένου να δώσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο για να χαρίσουν στον κόσμο τους μία υπέρτατη χαρά μέχρι την επόμενη!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπεργκ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Παπουλή και Κακουλλή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του, ενώ θυμίζουμε ότι ακολούθησαν την αποστολή στην Πολωνία και οι Ασάντε, Σενέ.

Θυμίζουμε την αποστολή που ανακοίνωσε ο Νορβηγός κόουτς: Φαμπιάνο, Παναγή, Κυριακίδης, Κίκο, Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Λέσιακς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μαυρίας, Γκόμες, Γκόμεθ, Τζιωνής, Χαραλάμπους, Σενέ, Μποτεάκ, Παπουλής, Ντούρις, Τιάγκο, Λοΐζου, Κακουλλής, Ασάντε.

Οδηγός για την Ομόνοια στο παιχνίδι με τη Λέγκια, θα πρέπει να αποτελέσει το προ επταετίας ιστορικό ματς του Απόλλωνα απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, στις αρχές Οκτωβρίου του 2013, όταν η Λεμεσιανή ομάδα επικράτησε με 0-1 στην Πολωνία σε άδειο (λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων) γήπεδο και πέτυχε τότε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη σε φάση ομίλων!

The post Σέβεται τη Λέγκια, αλλά ΔΕΝ τη φοβάται! – Πανέτοιμη για το διπλό-ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ η Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top