ΗΝΩΜ. ΕΘΝΗ: Εξέδωσαν ανακοίνωση για την τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη - Γκιουτέρες

ΗΝΩΜ. ΕΘΝΗ: Εξέδωσαν ανακοίνωση για την τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη - Γκιουτέρες

Θέματα που αφορούν την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων και των εξελίξεων που σχετίζονται με τα Βαρώσια, συζήτησαν, σε χθεσινή τους τηλεφωνική επικοινωνία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

Όπως μεταδίδει το ΓΤΠ, το Γραφείο Τύπου των Ηνωμένων Εθνών εξέδωσε, χθες Τρίτη (25/08), ανακοίνωση μετά την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν την ίδια μέρα ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Γενικός Γραμματέας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συζήτησαν θέματα που αφορούν την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων και των εξελίξεων που σχετίζονται με τα Βαρώσια.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE