ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σαλαμπερίτζε: «Δεν ήρθαμε στην Κύπρο για διακοπές – Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Σαλαμπερίτζε: «Δεν ήρθαμε στην Κύπρο για διακοπές – Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (27/08, 19:00) νοκ-άουτ αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ για τον Α΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής της Σαμπουρτάλο Τιφλίδας, Τιμούρ Σαλαμπερίτζε.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και εύχομαι καλή υγεία σε όλους. Ο Απόλλωνας είναι μία δυνατή ομάδα, με παρουσίες στους ομίλους, αλλά δεν ήρθαμε εδώ για διακοπές και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την πρόκριση. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και πιστεύουμε στις δυνατότητες μας.

Φυσικά και κάναμε μελέτη για τον Απόλλωνα. Ξεχωρίσαμε τους Νταμπό και Μπένσοπ που είναι πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα. Είναι επίσης δυνατή η μεσαία γραμμή, όμως όπως σας είπα πριν, πιστεύουμε στις δυνατότητες μας.

Είμαστε μία νεαρή ομάδα που προσπαθούμε να χτίσουμε το δικό μας στιλ. Εξαρτάται και από τον Απόλλωνα και το παιχνίδι του το πως θα αντιδράσουμε και πως θα παίξουμε.

Μιλήσαμε με Γεωργιανούς που βρίσκονται στην Κύπρο και μας είπαν ότι ο Απόλλωνας είναι μία δυνατή ομάδα που γίνεται καλύτερη με τον καιρό, όμως δεν βασιζόμαστε σε μαρτυρίες, αλλά στο διαδίκτυο και στη δική μας τεχνολογία για τη μελέτη του αντιπάλου».

The post Σαλαμπερίτζε: «Δεν ήρθαμε στην Κύπρο για διακοπές – Θα παλέψουμε για την πρόκριση» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top