ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Για πρώτη φορά παραπονούμενοι στην Αστυνομία για τα τραπεζικά σκάνδαλα

Για πρώτη φορά παραπονούμενοι στην Αστυνομία για τα τραπεζικά σκάνδαλα

Στο Αρχηγείο της Αστυνομία βρέθηκε στις 11:30 Πρόεδρος Συνεργατικής Πιστωτικής Εταιρείας, στην παρουσία του δικηγόρου της ΣΠΕ, για να καταγγείλουν τραπεζικό σκάνδαλο.

Έπειτα από έρευνες ενός μήνα από Δικηγορικό Γραφείο, σχετικά με καταγγελίες που αφορούν ατασθαλίες πρώην και νυν ανώτατων στελεχών της ΣΠΕ  και κατόπιν γνωματεύσεων που ακολούθησαν, φαίνεται εκ πρώτης να προκύπτουν σοβαρά αδικήματα.

Δίδονται καταθέσεις τώρα στο Συνεδριακό Κέντρο και αναμένονται εξελίξεις.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Κεντρικής Συνεργατικής Νικόλα Χατζηγιάννη ο οποίος με θάρρος τόλμη και αποφασιστικότητα επιδεικνύει μηδενική ανοχή και δεν αφήνει τίποτα κάτω από το χαλί.

Επιτέλους κάποιοι βοηθούν την αστυνομία για την εξιχνίαση των υποθέσεων κατάρρευσης της οικονομίας.

Ο Υπαρχηγός Αστυνομίας επέδειξε άμεσα προσωπικό ενδιαφέρον για την υπόθεση δίνοντας οδηγίες προς την αρμόδια ανακριτική ομάδα να προχωρήσει με το έργο της εξιχνίασης.

Συγχαρητήρια στον Αρχηγό Αστυνομίας και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, οι οποίοι μόλις έλαβαν γνώση του γεγονότος, κινητοποιήθηκαν με γοργούς ρυθμούς, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες προς την ορθή κατεύθυνση. 

Α. Αγγελίδης: Πλήρης διερεύνηση καταγγελίας για πιθανές ατασθαλίες σε πιστωτικό ίδρυμα 

Η Αστυνομία θα προχωρήσει σε πλήρη διερεύνηση καταγγελίας που έγινε σε αυτήν σήμερα, σύμφωνα με την οποία στα πλαίσια εσωτερικού ελέγχου σε συγκεκριμένο πιστωτικό ίδρυμα διαπιστώθηκαν ατασθαλίες σχετικά με την παραχώρηση δανείων, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης Ανδρέας Αγγελίδης, ερωτηθείς σε σχέση με καταγγελία από το Συνεργατισμό για ύποπτα δάνεια.

Θα προχωρήσουμε σε πλήρη διερεύνηση για να διαπιστώσουμε κατά πόσον έχουν διαπραχθεί τα οποιαδήποτε ποινικά αδικήματα, ανέφερε ο κ. Αγγελίδης, προσθέτοντας πως η σημερινή καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία θα εξεταστεί σε συνδυασμό με προηγούμενη καταγγελία που διερευνά η Αστυνομία, και συγκεκριμένα η ομάδα που διερευνά τις υποθέσεις που σχετίζονται με την οικονομία.

“Έχει γίνει σήμερα καταγγελία στην οποία αναφέρεται ότι στα πλαίσια εσωτερικού ελέγχου σε συγκεκριμένο πιστωτικό ίδρυμα διαπιστώθηκαν ατασθαλίες σχετικά με την παραχώρηση δανείων”, είπε ο κ. Αγγελίδης, σημειώνοντας πως η καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία θα διερευνηθεί και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αφού αξιολογηθεί το όλο θέμα, “θα προχωρήσουμε στην πλήρη διερεύνηση για να διαπιστώσουμε κατά πόσον έχουν διαπραχθεί τα οποιαδήποτε ποινικά αδικήματα”.

Ερωτηθείς αν έχουν ληφθεί καταθέσεις, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε πως σε αυτό το στάδιο δεν θα αποκαλύψει οποιαδήποτε άλλα στοιχεία. “Εξάλλου είμαστε στην αρχή της διερεύνησης αφού σήμερα έχει γίνει η καταγγελία, αλλά ότι προκύπτει θα εξεταστεί έτσι ώστε να διαπιστώσουμε κατά πόσον έχουν διαπραχθεί τα οποιαδήποτε ποινικά αδικήματα”, σημείωσε.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο κ. Αγγελίδης είπε πως “τα οποιαδήποτε στοιχεία δοθούν σε εμάς, και θα πρέπει να δοθούν, είτε έγγραφα, είτε αποτελέσματα του εσωτερικού ελέγχου που θα πρέπει να δοθούν σε εμάς για να αξιολογηθούν μέσα σε αυτό το πλαίσιο για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και στη λήψη καταθέσεων για να εξακριβώσουμε ακριβώς το τί έχει γίνει”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top