ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Στο Αρχηγείο η Γιολίτη για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό - Εξετάζονται ποινές και μέτρα αποτροπής

ΚΥΠΡΟΣ: Στο Αρχηγείο η Γιολίτη για την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό  - Εξετάζονται ποινές και μέτρα αποτροπής

Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας (31/08), στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, με αφορμή την εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (29/08), έξω από το Προεδρικό μέγαρο.

Η συνάντηση θα γίνει στην παρουσία της Υπουργού Δικαιοσύνης, Έμιλυς Γιολίτη και θα τεθούν τουλάχιστον δύο ζητήματα που αφορούν την Αστυνομία. Το πρώτο έχει να κάνει με την απόφαση της Δύναμης να μην παρέμβει στην εκδήλωση παρά το γεγονός ότι υπήρξε ξεκάθαρη παραβίαση των διαταγμάτων.

Πέραν τούτου, θα μελετηθούν τρόποι έτσι ώστε να αποτραπούν παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Εξάλλου, με ανάτηρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα, η κ. Γιολίτη σημείωσε ότι:

«σκοπός της σύσκεψης αύριο η διασαφήνιση πρακτικής εφαρμογής διατάγματος απαγόρευσης διαδηλώσεων ώστε οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των συνταγματικών ελευθεριών να έχουν ελευθερία λόγου αλλά να μην την καταχρώνται εις βάρος υπολοίπων πολιτών, συμπεριλαμβανομένων των μελών της Αστυνομίας Κύπρου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top