Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.
.jpg)
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 43χρονος φέρεται να είχε εμπλακεί σε καυγά με 37χρονο σε περιοχή της παραλιακής περιοχής της Κάτω Πάφου.
Στο μέρος έσπευσαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου όπου εντόπισαν τον 43χρονο να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης προκαλώντας ανησυχία ενώ λόγω τραυματισμού του μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Η Αστυνομία εντόπισε τον 37χρονο που ήταν συνεργάσιμος και κλήθηκε στον σταθμό για περαιτέρω εξηγήσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




