ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΥΓΑΣ: Πλακώθηκαν αλλοδαποί στο κέντρο της Πάφου - 43χρονος μεθυσμένος τραυματίστηκε και προκαλούσε ανησυχία

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΥΓΑΣ: Πλακώθηκαν αλλοδαποί στο κέντρο της Πάφου - 43χρονος μεθυσμένος τραυματίστηκε και προκαλούσε ανησυχία

Εξάλλου, σε δεύτερη περίπτωση υπό κράτηση τέθηκε 43χρονος για υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 43χρονος φέρεται να είχε εμπλακεί σε καυγά με 37χρονο σε περιοχή της παραλιακής περιοχής της Κάτω Πάφου.
 
Στο μέρος έσπευσαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου όπου εντόπισαν τον 43χρονο να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης προκαλώντας ανησυχία ενώ λόγω τραυματισμού του μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
 
Η Αστυνομία εντόπισε τον 37χρονο που ήταν συνεργάσιμος και κλήθηκε στον σταθμό για περαιτέρω εξηγήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της ΕΔΕΚ στις 5 Σεπτεμβρίου, εξελίσσεται σε μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις των τελευταίων ετών για το Κίνημα. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν περιορίζονται πλέον στην καταγραφή των υποψηφιοτήτων και των συσχετισμών. Αποκαλύπτουν ένα βαθύτερο πρόβλημα πολιτικής και οργανωτικής φυσιογνωμίας, με την ενότητα του κόμματος, την αξιοπιστία του και την προοπτική του, να βρίσκονται στο επίκεντρο.