ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΥΓΑΣ: Πλακώθηκαν αλλοδαποί στο κέντρο της Πάφου - 43χρονος μεθυσμένος τραυματίστηκε και προκαλούσε ανησυχία

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΥΓΑΣ: Πλακώθηκαν αλλοδαποί στο κέντρο της Πάφου - 43χρονος μεθυσμένος τραυματίστηκε και προκαλούσε ανησυχία

Εξάλλου, σε δεύτερη περίπτωση υπό κράτηση τέθηκε 43χρονος για υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 43χρονος φέρεται να είχε εμπλακεί σε καυγά με 37χρονο σε περιοχή της παραλιακής περιοχής της Κάτω Πάφου.
 
Στο μέρος έσπευσαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου όπου εντόπισαν τον 43χρονο να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης προκαλώντας ανησυχία ενώ λόγω τραυματισμού του μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
 
Η Αστυνομία εντόπισε τον 37χρονο που ήταν συνεργάσιμος και κλήθηκε στον σταθμό για περαιτέρω εξηγήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE