ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΥΓΑΣ: Πλακώθηκαν αλλοδαποί στο κέντρο της Πάφου - 43χρονος μεθυσμένος τραυματίστηκε και προκαλούσε ανησυχία

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΥΓΑΣ: Πλακώθηκαν αλλοδαποί στο κέντρο της Πάφου - 43χρονος μεθυσμένος τραυματίστηκε και προκαλούσε ανησυχία

Εξάλλου, σε δεύτερη περίπτωση υπό κράτηση τέθηκε 43χρονος για υπόθεση πρόκλησης ανησυχίας ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 43χρονος φέρεται να είχε εμπλακεί σε καυγά με 37χρονο σε περιοχή της παραλιακής περιοχής της Κάτω Πάφου.
 
Στο μέρος έσπευσαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου όπου εντόπισαν τον 43χρονο να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης προκαλώντας ανησυχία ενώ λόγω τραυματισμού του μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
 
Η Αστυνομία εντόπισε τον 37χρονο που ήταν συνεργάσιμος και κλήθηκε στον σταθμό για περαιτέρω εξηγήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE