ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποχωρεί από την Προεδρία της ΚΟΕ ο Ντ. Μιχαηλίδης - Στηρίζει Κρις Τριανταφυλλίδη για νέο Πρόεδρο

Αποχωρεί από την Προεδρία της ΚΟΕ ο Ντ. Μιχαηλίδης - Στηρίζει Κρις Τριανταφυλλίδη για νέο Πρόεδρο

Την απόφαση του να μην διεκδικήσει επανεκλογή στην Προεδρία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής ανακοίνωσε ο Ντίνος Μιχαηλίδης, στηρίζοντας τον Χρίστο Τριανταφυλλίδη για νέο Πρόεδρο της Επιτροπής.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, με την απόφαση του αυτή, ο κ. Μιχαηλίδης υλοποιεί την προ τετραετίας δέσμευση του για μία θητεία ως πρόεδρος της ΚΟΕ με σκοπό να τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετώπιζε.

 «Αποτελεί επιθυμία μου και αισθάνομαι και την ευθύνη να υπάρξει συνέχιση εις τη προεδρία της ΚΟΕ από πρόσωπο το οποίο να έχει γαλουχηθεί εις το τομέα του Κυπριακού Αθλητισμού, που διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες, και ταυτόχρονα που έχει, τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου, τη δυνατότητα να προωθήσει τη ΚΟΕ εις το επόμενο επίπεδο», αναφέρει ο κ. Μιχαηλίδης και εισηγείται τον Χρίστο Τριανταφυλλίδη ως νέο Πρόεδρο της Επιτροπής.
 
«Βολιδοσκόπησα τον αγαπητό μου φίλο Χρίστο Μ. Τριανταφυλλίδη για τη προθυμία του να εμπλακεί εις το Ολυμπιακό Κίνημα. Είναι με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που ο κος Τριανταφυλλίδης, παρά το βεβαρημένο του πρόγραμμα ανταποκρίθηκε θετικά για να υπηρετήσει τη ΚΟΕ από τη θέση του Προέδρου της, για περίοδο μίας θητείας», αναφέρει ο κ. Μιχαηλίδης δηλώνοντας την πλήρη στήριξη του στην υποψηφιότητα του Χρίστου Μ. Τριανταφυλλίδη ο οποίος υπηρέτησε το Κυπριακό Αθλητισμό για δεκαετίες και καλώντας όλους να σταθούν δίπλα του για την επόμενη τετραετία.
 
Όπως αναφέρει ο κ. Μιχαηλίδης, ο κ. Τριανταφυλλίδης διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Κυπριακού και Διεθνή Αθλητισμού, έχοντας υπηρετήσει όλες τις κορυφαίες διοικητικές θέσεις του Κυπριακού Αθλητισμού, ως μέλος του Δ.Σ. του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, ως Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και ως Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ. Είναι ο μοναδικός εις τη Κύπρο που έχει υπηρετήσει από το ανώτατο αξίωμα του Σωματειακού, του Ομοσπονδιακού και του Κρατικού Αθλητισμού. Ως νομικός δε υπηρέτησε στα Ανώτατα Δικαστικά Όργανα της FIFA και της UEFA.
 
Όπως σημειώνει ο επερχόμενος Πρόεδρος της ΚΟΕ, ο ίδιος ως μέλος της προπονητικής ομάδας του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ τη δεκαετία του ’80 και ’90, έχει ζήσει από πρώτο χέρι τη προεδρία Χρίστου Μ. Τριανταφυλλίδη και επομένως είναι βέβαιος πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η εκλογή του στη θέση του Προέδρου της ΚΟΕ θα αποτελέσει εγγύηση περαιτέρω εμπλουτισμού του αξιόλογου έργου που επιτελεί η ΚΟΕ.
 
Καταλήγοντας, υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει πάντοτε να βρίσκεται στο πλευρό της ΚΟΕ, υπηρετώντας τον Ολυμπισμό, όπως έχει πράξει ανιδιοτελώς για πέντε και πλέον δεκαετίες.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top