Τρέχουν για “ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ” προγραμματισμό! Τι ΨΑΧΝΟΥΝ…

Τρέχουν για “ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ” προγραμματισμό! Τι ΨΑΧΝΟΥΝ…

Τρέχουν να βρουν παίχτες για να εμβολιάσουν την ομάδα στον ΑΠΟΕΛ. 

Διαβάζω κείμενα συναδέλφων, που είναι πιο κοντά στα δρώμενα του Αρχαγγέλου, ότι ψάχνουν για τρεις παίχτες με ηγετικές ικανότητες. Σέντερ μπακ, εξάρι και εννιάρι.

Έχουν δυο εβδομάδες μπροστά τους. Δεν είναι τόσο λίγος χρόνος.

Το ζήτημα είναι ότι θέλουν να τους προσλάβουν όσο πιο σύντομα γίνεται, για να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα με την Καισάρ Καζακστάν στις 17 Σεπτεμβρίου.

Και διερωτάται ο μέσος ΑΠΟΕΛίστας: Τόσο καιρό τι έκαναν; Γιατί δεν έφεραν “βαρβάτους” παίχτες, γνωρίζοντας ότι είχε τέτοιες ανάγκες η ομάδα;

Βγαίνει από παντού, ότι προς το παρόν, η καρέκλα του Μαρίνου Ουζουνίδη, δεν τρίζει.

Σε καλές οικονομικά εποχές, για την ομάδα της Λευκωσίας, θα χτυπούσαν σίγουρα οι καμπάνες για το μέλλον του Ελλαδίτη προπονητή.

Π.Χ. 

The post Τρέχουν για “ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ” προγραμματισμό! Τι ΨΑΧΝΟΥΝ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE