Σκυβαλότοπος στα ΗΑΕ μετατρέπεται σε φωτοβολταϊκό πάρκο

Σκυβαλότοπος στα ΗΑΕ μετατρέπεται σε φωτοβολταϊκό πάρκο

Ενας σκυβαλότοπος στην πόλη Sharjah των ΗΑΕ μετατρέπεται σε φωτοβολταϊκό πάρκο το οποίο, σε πρώτο στάδιο, θα παράγει ενέργεια 24 μεγαβάτ ετησίως για να φτάσει συνολικά τα 40 μεγαβάτ. Τον σκυβαλότοπο διαχειρίζεται η εταιρεία Bee`ah, που δραστηριοποιείται στον περιβαλλοντικό τομέα και την ανακύκλωση.

Η πρώτη φάση του έργου θα καλύπτει ένα χώρο 270,565 τετραγωνικών μέτρων.

Ο CEO της εταιρείας Khaled Al Huraimel, δήλωσε στην εφημερίδα Gulf News ότι στόχος είναι να παράγεται όσο περισσότερη ενέργεια γίνεται από ΑΠΕ και σταδιακά να καταργηθεί η εξάρτηση από ορυκτά καύσιμα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ικανοποίηση ΠτΔ για την υπερκάλυψη ομολόγου της ΚΔ - «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυπριακή οικονομία»

Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης από τις διεθνείς αγορές προς την κυπριακή οικονομία χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την υπερκάλυψη κατά 16 φορές της πρόσφατης έκδοσης ομολόγου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι προσφορές ανήλθαν στα 16,5 δισεκατομμύρια ευρώ, για άντληση 1 δισεκατομμυρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE