Σκυβαλότοπος στα ΗΑΕ μετατρέπεται σε φωτοβολταϊκό πάρκο

Σκυβαλότοπος στα ΗΑΕ μετατρέπεται σε φωτοβολταϊκό πάρκο

Ενας σκυβαλότοπος στην πόλη Sharjah των ΗΑΕ μετατρέπεται σε φωτοβολταϊκό πάρκο το οποίο, σε πρώτο στάδιο, θα παράγει ενέργεια 24 μεγαβάτ ετησίως για να φτάσει συνολικά τα 40 μεγαβάτ. Τον σκυβαλότοπο διαχειρίζεται η εταιρεία Bee`ah, που δραστηριοποιείται στον περιβαλλοντικό τομέα και την ανακύκλωση.

Η πρώτη φάση του έργου θα καλύπτει ένα χώρο 270,565 τετραγωνικών μέτρων.

Ο CEO της εταιρείας Khaled Al Huraimel, δήλωσε στην εφημερίδα Gulf News ότι στόχος είναι να παράγεται όσο περισσότερη ενέργεια γίνεται από ΑΠΕ και σταδιακά να καταργηθεί η εξάρτηση από ορυκτά καύσιμα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Κύμα αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ σε Τεχεράνη και Βηρυτό - Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι

LIVE: Κύμα αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ σε Τεχεράνη και Βηρυτό - Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι

Φλέγεται για 18η μέρα η Μέση Ανατολή. «Αν δεν είχαμε κάνει την επίθεση στο Ιράν, τότε θα άρχιζε ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» είπε σε νέες δηλώσεις του ο Ντόναλντ Τραμπ. Drone χτύπησε ξενοδοχείο στη Βαγδάτη, εκρήξεις ακούστηκαν κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα του Ιράκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE