Σκυβαλότοπος στα ΗΑΕ μετατρέπεται σε φωτοβολταϊκό πάρκο

Σκυβαλότοπος στα ΗΑΕ μετατρέπεται σε φωτοβολταϊκό πάρκο

Ενας σκυβαλότοπος στην πόλη Sharjah των ΗΑΕ μετατρέπεται σε φωτοβολταϊκό πάρκο το οποίο, σε πρώτο στάδιο, θα παράγει ενέργεια 24 μεγαβάτ ετησίως για να φτάσει συνολικά τα 40 μεγαβάτ. Τον σκυβαλότοπο διαχειρίζεται η εταιρεία Bee`ah, που δραστηριοποιείται στον περιβαλλοντικό τομέα και την ανακύκλωση.

Η πρώτη φάση του έργου θα καλύπτει ένα χώρο 270,565 τετραγωνικών μέτρων.

Ο CEO της εταιρείας Khaled Al Huraimel, δήλωσε στην εφημερίδα Gulf News ότι στόχος είναι να παράγεται όσο περισσότερη ενέργεια γίνεται από ΑΠΕ και σταδιακά να καταργηθεί η εξάρτηση από ορυκτά καύσιμα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE