ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Έτοιμα τα σχολεία τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου - Στον 'αέρα' η αναστολή έναρξης της χρονιάς για τη Μέση Εκπαίδευση

ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Έτοιμα  τα σχολεία τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου - Στον 'αέρα' η αναστολή έναρξης της χρονιάς για τη Μέση Εκπαίδευση

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς  στη Μέση Εκπαίδευση ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής 4/9 ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου.

Σύμφωνα με τον κύριο Προδρόμου οι υψηλές θερμοκρασίες (καύσωνας) καθώς και η καλύτερη προετοιμασία των σχολείων (υγειονομικά πρωτόκολλα) συζητήθηκε σε σύσκεψη στο Υπουργείο με τους εμπλεκόμενους φορείς και την παρουσία της καθηγήτριας Ζωής Πανά.

Στόχος όπως είπε ο Υπουργός 'να προφυλαχθεί η υγεία των μαθητών αλλά και η δημόσια Υγεία', αφού τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι ιδιαιτέρως αυστηρά και απαιτητικά.

'Τα σχολεία δεν είναι έτοιμα σήμερα Παρασκευή 4/9, αλλά θα είναι μέχρι το βράδυ της Κυριακής' ανέφερε ο Πρόδρομος Προδρόμου, προσθέτοντας ότι εξετάζεται το αίτημα- εισήγηση των οργανωμέων γονεών για αναστολή έναρξη της σχολικής χρονιάς για τη Μέση Εκπαίδευση, εκεί όπου η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους μαθητές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top