ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μνημόνιο Συναντίληψης και Συνεργασίας ΣΕΛΚ - Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου

Μνημόνιο Συναντίληψης και Συνεργασίας ΣΕΛΚ - Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου

Με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας τους προς όφελος των Μελών τους, αλλά και της κυπριακής οικονομίας, Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου (ΣΤΚ) υπέγραψαν σήμερα Παρασκευή (04/09) Μνημόνιο Συναντίληψης και Συνεργασίας.

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση, το Μνημόνιο επιδιώκει τη συχνή, έντονη και παραγωγική συνεργασία των δύο επαγγελματικών Φορέων που διατηρούν επαγγελματικούς δεσμούς δεκαετιών, οι οποίοι βασίζονται στον αμοιβαίο σκοπό για οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία μέσα από την εφαρμογή καλών πρακτικών.

Οι δύο Σύνδεσμοι με την υπογραφή του Μνημονίου θέτουν τις βάσεις για νέες συνεργασίες σε διάφορα επίπεδα, όπως είναι οι από κοινού εκπαιδευτικές δράσεις για το προσωπικό των οργανισμών ή των κλάδων που εκπροσωπούν, για ενέργειες προβολής της χώρας στην Κύπρο ή στο εξωτερικό, σε σχέση με τα δεδομένα και την πρόοδο της οικονομίας, αλλά και για από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων ή παραγωγή ενημερωτικού υλικού σε έντυπη και ψηφιακή μορφή.

«Με την κίνηση αυτή ως ΣΕΛΚ ενδυναμώνουμε το δίκτυο συνεργασιών μας, τόσο εντός Κύπρου, όσο και εκτός που αποτελεί ένα από τους στρατηγικούς στόχους του Συνδέσμου μας λαμβάνοντας υπόψη την σημαντικότητα αυτής της επέκτασης για τα Μέλη μας, αλλά και για την κυπριακή οικονομία και κοινωνία», ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΛΚ, Κυριάκος Ιορδάνου.

«Φέρνοντας ακόμη πιο κοντά τους επαγγελματίες των δύο Συνδέσμων, τις γνώσεις, την εμπειρία, τις νέες ιδέες αλλά και αξιοποιώντας την τεχνολογία φιλοδοξούμε να ενισχύσουμε περαιτέρω την εμπειρογνωμοσύνη στους κλάδους που εκπροσωπούμε και να διευρύνουμε τις προοπτικές ανάπτυξης για την κυπριακή οικονομία», σημείωσε με τη σειρά του Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Τραπεζών, Μιχάλης Καμμάς.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top