Έξαλλος ο Κατσουρίδης με Ευρωπαία Αξιωματούχο - 'Την πληρώνει ο Κύπριος και Ελλαδίτης φορολογούμενος' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έξαλλος ο Κατσουρίδης με Ευρωπαία Αξιωματούχο - 'Την πληρώνει ο Κύπριος και Ελλαδίτης φορολογούμενος' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενάντια σε Ευρωπαία Αξιωματούχο καταφέρεται ο γνωστός σε όλους πολιτευτής Νίκος Κατσουρίδης, ρίχνοντας παράλληλα τα βέλη του στις κινήσεις που προβαίνει η Κυπριακή Δημοκρατία για συσχετισμό των κυρώσεων στην Τουρκία με αυτές της Λευκορωσίας, παρά τις διαβεβαιώσεις Χριστοδουλίδη για το αντίθετο.

Σε πρώτη φάση, ο κ. Κατσουρίδης αναδημοσιεύει tweet στο οποίο φαίνεται η Nathalie Tocci, ειδική σύμβουλος του Μπορέλ Ύπατος Εκπρόσωπος Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., να αναδημοσιεύει την τουρκική προπαγάνδα, για ανάγκη αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, πέρα από τον καθορισμό της ΑΟΖ.

Μάλιστα, η εν λόγω κυρία έγραψε ότι αυτό αποτελεί μια εξαιρετική τοποθέτηση.

 

Ο κ. Κατσουρίδης, αναδημοσίευσε tweet τονίζοντας πώς «αυτή είναι η κυρία που με θράσος μας επικρίνει», καθώς ο χρήστης Γιώργος Γεωργούλας, έγραφε ουσιαστικά πώς αυτή την κυρία την πληρώνει μεταξύ άλλων, και ο Κύπριος, Ελλαδίτης και Γάλλος φορολογούμενος.

Παράλληλα, σε άλλο tweet, ένας άλλος χρήστης διερωτήθηκε γιατί δεν αναφέρθηκε ο Πομπέο στην Λευκορωσία (σ.σ. εννοώντας και τις κυρώσεις), με τον κ. Κατσουρίδη να τοποθετείται απαντώντας, τονίζοντας ότι «δεν είναι η Κύπρος που εμποδίζει τις κυρώσεις κατά Λευκορωσίας αλλά η απόφαση των ευρωπαίων να συνδυαστούν οι περιπτώσεις Λευκορωσίας κ Τουρκίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: Όλα έτοιμα – Οι περιφερειακοί εταίροι που θα παρευρεθούν

Άτυπη Σύνοδος Ευρωπαϊκού Συμβουλίου: Όλα έτοιμα – Οι περιφερειακοί εταίροι που θα παρευρεθούν

Η άτυπη σύνοδος των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Απριλίου 2026, με τη συμμετοχή των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE