ΠΑΡΑ-THEMA

Έξαλλος ο Κατσουρίδης με Ευρωπαία Αξιωματούχο - 'Την πληρώνει ο Κύπριος και Ελλαδίτης φορολογούμενος' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έξαλλος ο Κατσουρίδης με Ευρωπαία Αξιωματούχο - 'Την πληρώνει ο Κύπριος και Ελλαδίτης φορολογούμενος' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενάντια σε Ευρωπαία Αξιωματούχο καταφέρεται ο γνωστός σε όλους πολιτευτής Νίκος Κατσουρίδης, ρίχνοντας παράλληλα τα βέλη του στις κινήσεις που προβαίνει η Κυπριακή Δημοκρατία για συσχετισμό των κυρώσεων στην Τουρκία με αυτές της Λευκορωσίας, παρά τις διαβεβαιώσεις Χριστοδουλίδη για το αντίθετο.

Σε πρώτη φάση, ο κ. Κατσουρίδης αναδημοσιεύει tweet στο οποίο φαίνεται η Nathalie Tocci, ειδική σύμβουλος του Μπορέλ Ύπατος Εκπρόσωπος Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., να αναδημοσιεύει την τουρκική προπαγάνδα, για ανάγκη αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, πέρα από τον καθορισμό της ΑΟΖ.

Μάλιστα, η εν λόγω κυρία έγραψε ότι αυτό αποτελεί μια εξαιρετική τοποθέτηση.

 

Ο κ. Κατσουρίδης, αναδημοσίευσε tweet τονίζοντας πώς «αυτή είναι η κυρία που με θράσος μας επικρίνει», καθώς ο χρήστης Γιώργος Γεωργούλας, έγραφε ουσιαστικά πώς αυτή την κυρία την πληρώνει μεταξύ άλλων, και ο Κύπριος, Ελλαδίτης και Γάλλος φορολογούμενος.

Παράλληλα, σε άλλο tweet, ένας άλλος χρήστης διερωτήθηκε γιατί δεν αναφέρθηκε ο Πομπέο στην Λευκορωσία (σ.σ. εννοώντας και τις κυρώσεις), με τον κ. Κατσουρίδη να τοποθετείται απαντώντας, τονίζοντας ότι «δεν είναι η Κύπρος που εμποδίζει τις κυρώσεις κατά Λευκορωσίας αλλά η απόφαση των ευρωπαίων να συνδυαστούν οι περιπτώσεις Λευκορωσίας κ Τουρκίας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top