Τρεις υποψήφιοι διεκδικούν τη θέση του ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ

Τρεις υποψήφιοι διεκδικούν τη θέση του ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ

Ψηφοφορία για την εκλογή Γενικού Γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ διεξάγεται αυτή την ώρα στο πλαίσιο του 57ου Συνεδρίου των Αντιπροσώπων της Οργάνωσης.

Την θέση του Γενικού Γραμματέα, διεκδικούν ο νυν ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ Γλαύκος Χατζηπέτρου, και οι Ανδρέας Λουκά και Στράτης Ματθαίου.

Η ψηφοφορία, η οποία πραγματοποιείται στην αίθουσα Συνεδρίων της ΠΑΣΥΔΥ στη Λευκωσία, θα ολοκληρωθεί στη 1.00μ.μ. και διεξάγεται στα πλαίσια των υγειονομικών κανονισμών.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE