Τρεις υποψήφιοι διεκδικούν τη θέση του ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ

Τρεις υποψήφιοι διεκδικούν τη θέση του ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ

Ψηφοφορία για την εκλογή Γενικού Γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ διεξάγεται αυτή την ώρα στο πλαίσιο του 57ου Συνεδρίου των Αντιπροσώπων της Οργάνωσης.

Την θέση του Γενικού Γραμματέα, διεκδικούν ο νυν ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ Γλαύκος Χατζηπέτρου, και οι Ανδρέας Λουκά και Στράτης Ματθαίου.

Η ψηφοφορία, η οποία πραγματοποιείται στην αίθουσα Συνεδρίων της ΠΑΣΥΔΥ στη Λευκωσία, θα ολοκληρωθεί στη 1.00μ.μ. και διεξάγεται στα πλαίσια των υγειονομικών κανονισμών.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE