ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε... παντόφλες και έδωσε ψευδή στοιχεία στην Αστυνομία - Υπό κράτηση 19χρονη

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε... παντόφλες και έδωσε ψευδή στοιχεία στην Αστυνομία - Υπό κράτηση 19χρονη

Υπόθεση κλοπής από κατάστημα, πλαστογραφίας και της εξασφάλισης εγγραφής με ψευδής παραστάσεις διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 19χρονης στην Πάφο .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από υπεύθυνη καταστήματος ότι νεαρή απέσπασε ένα ζευγάρι παντόφλες . 

Η 19χρονη έγινε αντιληπτή και συνελήφθη . Ωστόσο κατά τον έλεγχο της διερεύνησης της υπόθεσης και των στοιχείων της από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου,  διαπιστώθηκε ότι αυτά  δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ακολούθως αυτή συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου .

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE