ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε... παντόφλες και έδωσε ψευδή στοιχεία στην Αστυνομία - Υπό κράτηση 19χρονη

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε... παντόφλες και έδωσε ψευδή στοιχεία στην Αστυνομία - Υπό κράτηση 19χρονη

Υπόθεση κλοπής από κατάστημα, πλαστογραφίας και της εξασφάλισης εγγραφής με ψευδής παραστάσεις διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 19χρονης στην Πάφο .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από υπεύθυνη καταστήματος ότι νεαρή απέσπασε ένα ζευγάρι παντόφλες . 

Η 19χρονη έγινε αντιληπτή και συνελήφθη . Ωστόσο κατά τον έλεγχο της διερεύνησης της υπόθεσης και των στοιχείων της από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου,  διαπιστώθηκε ότι αυτά  δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ακολούθως αυτή συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου .

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE