ΠΑΦΟΣ: Τον τσάκωσαν σε αποβάθρα με πυροτεχνήματα - Υπό κράτηση 32χρονος

ΠΑΦΟΣ: Τον τσάκωσαν σε αποβάθρα με πυροτεχνήματα - Υπό κράτηση 32χρονος

Στη σύλληψη 32χρονου για παράνομη κατοχή πυροτεχνημάτων προχώρησε η Αστυνομία.

Μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης εντόπισαν γύρω στις 8.50 το βράδυ της Τετάρτης (16/09) σε ξύλινη αποβάθρα στο χώρο Επίχωσης Λεμεσού, ένα πρόσωπο να κρατά δύο πυροδοτημένα σωληνάρια από τα οποία έβγαινε κρότος και λάμψη.

Τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης παρέλαβαν ως τεκμήρια τα δύο σωληνάρια, τα οποία ήταν μήκους 60 εκατοστών, ενώ ο 32χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE