ΠΑΦΟΣ: Τον τσάκωσαν σε αποβάθρα με πυροτεχνήματα - Υπό κράτηση 32χρονος

ΠΑΦΟΣ: Τον τσάκωσαν σε αποβάθρα με πυροτεχνήματα - Υπό κράτηση 32χρονος

Στη σύλληψη 32χρονου για παράνομη κατοχή πυροτεχνημάτων προχώρησε η Αστυνομία.

Μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης εντόπισαν γύρω στις 8.50 το βράδυ της Τετάρτης (16/09) σε ξύλινη αποβάθρα στο χώρο Επίχωσης Λεμεσού, ένα πρόσωπο να κρατά δύο πυροδοτημένα σωληνάρια από τα οποία έβγαινε κρότος και λάμψη.

Τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης παρέλαβαν ως τεκμήρια τα δύο σωληνάρια, τα οποία ήταν μήκους 60 εκατοστών, ενώ ο 32χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση Μητσοτάκη για GSI: Η Κύπρος να αποσαφηνίσει την στάση της – Το έργο δεν μπορούν να το πληρώσουν μόνο οι Έλληνες φορολογούμενοι

Κυβέρνηση Μητσοτάκη για GSI: Η Κύπρος να αποσαφηνίσει την στάση της – Το έργο δεν μπορούν να το πληρώσουν μόνο οι Έλληνες φορολογούμενοι

Στο έργο «GSI» (Great Seas Interconnector), που αφορά στη σύνδεση δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου με υποθαλάσσιο καλώδιο, αναφέρθηκε μιλώντας στο ΕΡΤΝews, o αντιπρόεδρος της Ελληνικής κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κύπριου υπουργού Οικονομικών που χαρακτήρισε το έργο ως «μη βιώσιμο».

BEST OF TOTHEMAONLINE