ΠΑΦΟΣ: Τον τσάκωσαν σε αποβάθρα με πυροτεχνήματα - Υπό κράτηση 32χρονος

ΠΑΦΟΣ: Τον τσάκωσαν σε αποβάθρα με πυροτεχνήματα - Υπό κράτηση 32χρονος

Στη σύλληψη 32χρονου για παράνομη κατοχή πυροτεχνημάτων προχώρησε η Αστυνομία.

Μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης εντόπισαν γύρω στις 8.50 το βράδυ της Τετάρτης (16/09) σε ξύλινη αποβάθρα στο χώρο Επίχωσης Λεμεσού, ένα πρόσωπο να κρατά δύο πυροδοτημένα σωληνάρια από τα οποία έβγαινε κρότος και λάμψη.

Τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης παρέλαβαν ως τεκμήρια τα δύο σωληνάρια, τα οποία ήταν μήκους 60 εκατοστών, ενώ ο 32χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE