ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μαθήτρια στην Επ. Αμμοχώστου το θετικό κρούσμα – Σε καραντίνα 40 μαθητές και εκπαιδευτικοί

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μαθήτρια στην Επ. Αμμοχώστου το θετικό κρούσμα – Σε καραντίνα 40 μαθητές και εκπαιδευτικοί

Μαθήτρια σε Λύκειο της Επαρχίας Αμμοχώστου εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό, η οποία είναι ανάμεσα στα κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Κυριακή 20/09.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σχολείο απολυμάνθηκε αμέσως μετά τον εντοπισμό της, ενώ σε αυτοπεριορισμό μπαίνουν 40 συμμαθητές της και οι εκπαιδευτικοί που της δίδασκαν.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο η λειτουργός Τύπου του Υπουργείου Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου, επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο περιστατικό στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ.

«Όντως υπάρχει κρούσμα σε σχολική μονάδα. Είναι ανάμεσα στα κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες (Κυριακή 20/09) το απόγευμα. Ήδη άρχισε η διαδικασία διερεύνησης και ιχνηλάτησης των επαφών του. Ενημερώθηκε η Διεύθυνση του σχολείου προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες των μαθητών και των εκπαιδευτικών για να μείνουν στα σπίτια τους» ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Κυριάκου.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE