ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θετικό κρούσμα σε σχολείο – Ενημερωμένο το υπουργείο Παιδείας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θετικό κρούσμα σε σχολείο – Ενημερωμένο το υπουργείο Παιδείας

Θετικό κρούσμα σε σχολική μονάδα της Κύπρου. Πρόκειται για μαθητή, ο οποίος διεγνώσθη θετικό σε τεστ κορωνοϊού.

Την είδηση μετέφερε αρχικά ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Παιδείας της Βουλής, Κυριάκος Χατζηγιάννης και εν συνεχεία επιβεβαίωσε στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, η λειτουργός Τύπου του Υπουργείου Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου.

Nεότερη Είδηση:  ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μαθήτρια στην Επ. Αμμοχώστου το θετικό κρούσμα – Σε καραντίνα 40 μαθητές και εκπαιδευτικοί

«Όντως υπάρχει κρούσμα σε σχολική μονάδα. Είναι ανάμεσα στα κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες (Κυριακή 20/09) το απόγευμα. Ήδη άρχισε η διαδικασία διερεύνησης και ιχνηλάτησης των επαφών του. Ενημερώθηκε η Διεύθυνση του σχολείου προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες των μαθητών και των εκπαιδευτικών για να μείνουν στα σπίτια τους» ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Κυριάκου.

Πλέον αρχίζει η διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για τα άτομα, με τα οποία ήρθε σε επαφή ο μαθητής.
Να σημειωθεί πως η κα Κυριάκου, ανέφερε ότι ο μαθητής είχε συμπτώματα και μετά από ενέργειες από πλευράς των γονέων του υποβλήθηκε σε τεστ. Ήταν κατηγορηματική στη συνέχεια, αναφέροντας πως το περιστατικό με τον μαθητή δεν σχετίζεται με αυτό του καθηγητή, ο οποίος προ ολίγων ημερών βρέθηκε -επίσης- θετικός.

Επιμέλεια: Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top