Γαλλία: Πάνω από 12.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε 24 ώρες

Γαλλία: Πάνω από 12.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε 24 ώρες

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας ανακοίνωσαν την Τετάρτη 30/9 12.845 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 μέσα σε ένα 24ωρο, με τον ημερήσιο απολογισμό να ξεπερνάει το όριο των 10.000 μολύνσεων εκ νέου, αφού είχε κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα τις δύο προηγούμενες ημέρες.

Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν στη Γαλλία από επιπλοκές της νόσου αυξήθηκε κατά 63, στους 31.956, ενώ το σύνολο των κρουσμάτων νέου κορωνοϊού ανέρχεται πλέον σε 563.535.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE