Γαλλία: Πάνω από 12.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε 24 ώρες

Γαλλία: Πάνω από 12.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε 24 ώρες

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας ανακοίνωσαν την Τετάρτη 30/9 12.845 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 μέσα σε ένα 24ωρο, με τον ημερήσιο απολογισμό να ξεπερνάει το όριο των 10.000 μολύνσεων εκ νέου, αφού είχε κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα τις δύο προηγούμενες ημέρες.

Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν στη Γαλλία από επιπλοκές της νόσου αυξήθηκε κατά 63, στους 31.956, ενώ το σύνολο των κρουσμάτων νέου κορωνοϊού ανέρχεται πλέον σε 563.535.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE