Γαλλία: Πάνω από 12.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε 24 ώρες

Γαλλία: Πάνω από 12.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε 24 ώρες

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας ανακοίνωσαν την Τετάρτη 30/9 12.845 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 μέσα σε ένα 24ωρο, με τον ημερήσιο απολογισμό να ξεπερνάει το όριο των 10.000 μολύνσεων εκ νέου, αφού είχε κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα τις δύο προηγούμενες ημέρες.

Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν στη Γαλλία από επιπλοκές της νόσου αυξήθηκε κατά 63, στους 31.956, ενώ το σύνολο των κρουσμάτων νέου κορωνοϊού ανέρχεται πλέον σε 563.535.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE