ΗΠΑ: Το εμβόλιο της Moderna δεν θα είναι έτοιμο πριν τις προεδρικές εκλογές

ΗΠΑ: Το εμβόλιο της Moderna δεν θα είναι έτοιμο πριν τις προεδρικές εκλογές

Ο διευθύνων σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας Moderna Στεφάν Μπανσέλ δήλωσε την Τετάρτη 30/9 ότι το εμβόλιο που παρασκευάζει η εταιρία για τον νέο κορωνοϊό δεν θα είναι έτοιμο πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την έγκυρη οικονομική εφημερίδα Financial Times, η Moderna δεν θα είναι σε θέση να ζητήσει από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) την κατεπείγουσα έγκριση για το εμβόλιό της πριν από τις 25 Νοεμβρίου το νωρίτερο.

Ο Μπανσέλ σημείωσε ότι δεν αναμένει να δοθεί πλήρης έγκριση για τη διανομή του φαρμάκου σε όλον τον πληθυσμό πριν από την επόμενη άνοιξη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.