ΗΠΑ: Το εμβόλιο της Moderna δεν θα είναι έτοιμο πριν τις προεδρικές εκλογές

ΗΠΑ: Το εμβόλιο της Moderna δεν θα είναι έτοιμο πριν τις προεδρικές εκλογές

Ο διευθύνων σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας Moderna Στεφάν Μπανσέλ δήλωσε την Τετάρτη 30/9 ότι το εμβόλιο που παρασκευάζει η εταιρία για τον νέο κορωνοϊό δεν θα είναι έτοιμο πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την έγκυρη οικονομική εφημερίδα Financial Times, η Moderna δεν θα είναι σε θέση να ζητήσει από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) την κατεπείγουσα έγκριση για το εμβόλιό της πριν από τις 25 Νοεμβρίου το νωρίτερο.

Ο Μπανσέλ σημείωσε ότι δεν αναμένει να δοθεί πλήρης έγκριση για τη διανομή του φαρμάκου σε όλον τον πληθυσμό πριν από την επόμενη άνοιξη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE