Και ο Σταυρός Παπαδούρης ενώνει τις δυνάμεις του με την Πολιτική Πλατφόρμα

Και ο Σταυρός Παπαδούρης ενώνει τις δυνάμεις του με την Πολιτική Πλατφόρμα

O Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Πρώτης Κατοικίας κ. Σταύρος Παπαδούρης ενώνει τις δυνάμεις του με την Πολιτική Πλατφόρμα και θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην επαρχία Λεμεσού.

Θα παρουσιαστεί στη δημοσιογραφική διάσκεψη που προγραμματίζεται για την Τετάρτη 7/10/2020 όπου πιθανόν να τοποθετήσει για τα θέματα των Τραπεζών και της προστασίας της πρώτης κατοικίας.
 
Πάντως οι 5 τους (Βότσης, Μουσιούττας, Προκοπίου, Τρυφωνίδης και Τσίγκης) δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι θεωρώντας ιδιαίτερη τιμή τη στήριξη Παπαδούρη διότι αποτελεί ένα βασικό άτομο που εκπροσωπεί κατά κύριο λόγο την προστασία της μεσαίας τάξης και των μικρομεσαίων, όπου στοχεύει η Πολιτική Πλατφόρμα.
 
Ο κ. Παπαδούρης στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές ήταν αριστίδην υποψήφιους στην επαρχία Λεμεσού της Συμμαχίας Πολιτών. Εδώ και καιρό δέχτηκε αρκετές προτάσεις για υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές από διάφορα κόμματα, όμως λόγω της καλής σχέσης του με τον Άγγελο Βότση αποφάσισε την συμπόρευση του με την Πολιτική Πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE