Βεβαίως! Οι Κύπριοι είναι κουτσομπόληδες – Το αποδεικνύουν επίσημα στατιστικά της Google

Βεβαίως! Οι Κύπριοι είναι κουτσομπόληδες – Το αποδεικνύουν επίσημα στατιστικά της Google

Αν δεν έχετε χιούμορ μην διαβάσετε το πιο κάτω κείμενο. Αν όμως έχετε, δεν θέλετε και παπά να σας πει ότι οι Κύπριοι σαν λαός είμαστε κουτσομπόληδες.

Λέω είμαστε, βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα, αφού μπορεί σε εσάς να αρέσει να διαβάζετε τα κους κους θέματα, εγώ όμως είμαι αυτός που τα γράφει!

Όπως μας ενημερώνουν λοιπόν τα Google analytics, δύο από τα θέματα που σας απασχόλησαν ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες, ήταν η ηλικία της Άννας Βίσση και τα νυχτοπερπατήματα σε Λεμεσό και Αγία Νάπα της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Χιλιάδες τα shares και δεκάδες χιλιάδες τα visits, ανεβάζουν τα δύο αυτά gossip news ψηλά στους επίσημους δείχτες που καταμετρούν την επισκεψιμότητα.

Αφού καλοί μου αναγνώστες αυτά θέλετε να «τρώτε», τότε αυτά ακριβώς θα σας σερβίρω! Χαλάω εγώ χατίρια;

Nakos.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE