ΠΑΡΑ-THEMA

Βεβαίως! Οι Κύπριοι είναι κουτσομπόληδες – Το αποδεικνύουν επίσημα στατιστικά της Google

Βεβαίως! Οι Κύπριοι είναι κουτσομπόληδες – Το αποδεικνύουν επίσημα στατιστικά της Google

Αν δεν έχετε χιούμορ μην διαβάσετε το πιο κάτω κείμενο. Αν όμως έχετε, δεν θέλετε και παπά να σας πει ότι οι Κύπριοι σαν λαός είμαστε κουτσομπόληδες.

Λέω είμαστε, βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα, αφού μπορεί σε εσάς να αρέσει να διαβάζετε τα κους κους θέματα, εγώ όμως είμαι αυτός που τα γράφει!

Όπως μας ενημερώνουν λοιπόν τα Google analytics, δύο από τα θέματα που σας απασχόλησαν ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες, ήταν η ηλικία της Άννας Βίσση και τα νυχτοπερπατήματα σε Λεμεσό και Αγία Νάπα της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Χιλιάδες τα shares και δεκάδες χιλιάδες τα visits, ανεβάζουν τα δύο αυτά gossip news ψηλά στους επίσημους δείχτες που καταμετρούν την επισκεψιμότητα.

Αφού καλοί μου αναγνώστες αυτά θέλετε να «τρώτε», τότε αυτά ακριβώς θα σας σερβίρω! Χαλάω εγώ χατίρια;

Nakos.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top