Τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα - Εννέα εισαγόμενα

Τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα - Εννέα εισαγόμενα

Δέκα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα.

Σε γραπτή του δήλωση ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί αναφέρει ότι απο σύνολο 1.852 τεστ το τελευταίο 24ώρο (Πέμπτη 10/10) εντοπίστηκαν 10 νέα περιστατικά κορωνοϊού.

Έξι άτομα εντοπίστηκαν από έλεγχο επιβατών στο αεροδρόμιο, τρία από έλεγχο σε λιμάνια ενώ ένα περιστατικό αφορά κρούσμα στην κοινότητα.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στα κατεχόμενα ανέρχεται στα 789. Τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την νόσο COVID-19.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.