ΔΙΕΘΝΗ

Το Twitter απέσυρε δημοσίευση του Τραμπ που συνέκρινε τον κορωνοϊό με απλή γρίπη - Τι είπε επιδημιολόγος για την αγωγή που πήρε

Το Twitter απέσυρε δημοσίευση του Τραμπ που συνέκρινε τον κορωνοϊό με απλή γρίπη - Τι είπε επιδημιολόγος για την αγωγή που πήρε

Ο κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ Ανθονι Φάουτσι είπε σήμερα Πέμπτη (08/10) ότι η υγεία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ πιθανόν να βοηθήθηκε από την πειραματική θεραπεία της εταιρείας Regeneron Inc στο πλαίσιο της οποίας έλαβε αντισώματα για να πολεμήσουν την ασθένεια.

"Υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα, στην πραγματικότητα να βελτίωσε κατά πολύ την υγεία του", σημείωσε ο Φάουτσι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC.

Ο Φάουτσι επισήμανε, επίσης, ότι η πανδημία Covid-19, που έχει σκοτώσει περισσότερους από 210.000 ανθρώπους στις ΗΠΑ και πάνω από 1 εκατομμύριο παγκοσμίως, είναι πολύ σοβαρότερη από την εποχική γρίπη.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό", υπογράμμισε ο Φάουτσι, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το τουίτ που έστειλε ο πρόεδρος Τραμπ, όπου συνέκρινε τη νόσο του νέου κορωνοϊού με την εποχική γρίπη. Το Twitter απέσυρε το τουιτ.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top