ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Πεινά το μωρό μου» - Έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής – BINTEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Πεινά το μωρό μου» - Έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής – BINTEO

Συγκλονίζουν τα όσα ανέφερε 58χρονη γυναίκα από τη Λευκωσία. Τα όσα είπε στην εκπομπή «Αιχμές» το απόγευμα της Τρίτης 13/10  πρέπει να διερευνηθούν καθώς φαίνεται πως δυστυχώς συμπολίτες μας όχι απλά δεν έχουν τα απαραίτητα, αλλά ούτε καν ένα πιάτο φαΐ.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με την κυρία Σκεύη, η οποία όπως δήλωσε εργάζεται σε αρτοποιείο στη Λευκωσία, ενώ και η ίδια είχε περάσει από τα φάσμα της φτώχειας, κάθε βράδυ ζει το δικό της δράμα, βλέποντας συνανθρώπους μας να ζητούν κάτι να φάνε.

«Θέλετε να μάθετε πως ζούνε οι άνεργοι…; Έρχεται άνθρωπος 55 χρονών με το αυτοκίνητο και μου λέει πεινώ. Και κάθε βράδυ εμείς οι χαμηλόμισθοι οι υπάλληλοι του δίναμε σνακ και γάλα από τη τσέπη μας» ανέφερε η κυρία Σκεύη η οποία ξέσπασε και έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

Συνέχισε η 58χρονη πως πρέπει το βράδυ, «οι Βουλευτές και οι γενικοί διευθυντές των Υπουργείων να βγουν έξω, να αφήσουν τα κρεββάτια τους» ενώ ανέφερε άλλο ένα τραγικό περιστατικό.

«Δεν μπορώ να βλέπω μια μάνα να μου λέει ότι το Γραφείο ευημερίας καθυστέρησε το επίδομα….και να μου λέει ‘πεινά το μωρό μου’ και να πηγαίνω στο αυτοκίνητό της και να βλέπω ένα μωρό εξαθλιωμένο γιατί κοιμάται στο Πάρκο της Αθαλάσσας…».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top