Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.

Ο 35χρονος άσος αισθάνεται καλά και είναι ασυμπτωματικός, όπως όμως είναι επιβεβλημένο, θα μπει σε καραντίνα και φυσικά δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό ματς του Nations League με τη Σουηδία.
Παράλληλα, θεωρείται βέβαιο ότι ο Ρονάλντο θα χάσει και κάποιους αγώνες της Γιουβέντους, η οποία παίζει το Σάββατο (17/10) με την Κροτόνε για το ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ την επόμενη εβδομάδα (21/10) ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Champions League, αντιμετωπίζοντας στην Ουκρανία τη Ντιναμό Κιέβου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




