Απαντά στα περί 'δαίμονα' η Προεδρία - 'O ΠτΔ χρησιμοποίησε την έκφραση αστειευόμενος...'

Απαντά στα περί 'δαίμονα' η Προεδρία - 'O ΠτΔ χρησιμοποίησε την έκφραση αστειευόμενος...'

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι δεν θα απαντήσει επί του θέματος που αφορά το βίντεο του Al Jazeera εάν ερωτηθεί, αφού δεν είχε ιδία άποψη για το βίντεο, διατυπώνοντας το αυτό με τη συγκεκριμένη έκφραση την οποία χρησιμοποίησε αστειευόμενος, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Προσθέτει πως "ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και σέβεται και τιμά τους δημοσιογράφους, τα ΜΜΕ, καθώς και το λειτούργημά τους".

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του ΠτΔ:

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.