ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΟΝΩΙΟΣ: Τέθηκαν και σκληρότερα μέτρα επί τάπητος - Αλλάζει ο τρόπος ανακοίνωσης των κρουσμάτων

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΟΝΩΙΟΣ: Τέθηκαν και σκληρότερα μέτρα επί τάπητος - Αλλάζει ο τρόπος ανακοίνωσης των κρουσμάτων

Πολλά και διάφορα ήταν τα μέτρα που τέθηκαν επί τάπητος στην έκτακτη σύσκεψη υπουργού Υγείας και Επιστημονικής Ομάδας.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Πέραν της χρήσης μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους όπου συχνωτίζονται πέραν των 2 ατόμων και με την κατάσταση που επικρατεί να παρουσιάζεται ως έκρυθμη κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν ή προτάθηκαν και ακόμη αυστηρότερα μέτρα προστασίας.
 
 
Συγκεκριμένα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στο τραπέζι έπεσε και το ενδεχόμενο για τοπικά lockdown. Θεωρήσαμε πως η κλίμακα είναι πλέον αρκετά γενικευμένη και το όλο ζήτημα της έξαρσης ξεφεύγει από τον τοπικό χαρακτήρα και η απάντηση που πήραμε ήταν άκρως ενδιαφέρουσα.
 
Όπως αλιεύσαμε γίνονται ήδη προσπάθειες για αλλαγή στον τρόπο ανακοίνωσης των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και πιο συγκεκριμένα ο διαχωρισμός θα γίνεται ανά Δήμο. Με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη και εμπεριστατωμένη εικόνα τοπικού χαρακτήρα με σκοπό να ελεγχθεί ταχύτερα οποιαδήποτε έξαρση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE