ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ώρα στον ΑΠΟΕΛ για βελτίωση, επιστροφή στις νίκες και σάλπισμα της αντεπίθεσης – Δεν πάει Λευκωσία για… βόλτα η Πάφος FC

Ώρα στον ΑΠΟΕΛ για βελτίωση, επιστροφή στις νίκες και σάλπισμα της αντεπίθεσης – Δεν πάει Λευκωσία για… βόλτα η Πάφος FC

Το απόγευμα της Κυριακής (18/10, 18:30) στο ΓΣΠ, ο 8ος στη βαθμολογία (8 βαθμούς σε 5 αγώνες) ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την 10η Πάφο FC (5 πόντους σε 6 παιχνίδια), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η ομάδα της Λευκωσίας προέρχεται από απρόσμενη γκέλα (0-0) στο παιχνίδι της προηγούμενης (6ης) αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ερμή Αραδίππου και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει και άλλο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο που και φέτος αναμένεται συναρπαστική (κορωνοϊού επιτρέποντος…).

Η νίκη κόντρα στην Πάφο είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική και άπαντες στον “Αρχάγγελο” γνωρίζουν πως δεν έχουν άλλα περιθώρια για… προβληματικές εμφανίσεις και απώλειες βαθμών, ειδικά απέναντι σε ομάδες εκτός BIG-6 και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί.

Στο διάστημα της διακοπής, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε να διορθώσει τις “ανορθογραφίες”, δουλεύοντας σκληρά με τους παίκτες του στις προπονήσεις, έστω κι αν απουσίαζαν για αρκετές ημέρες οι διεθνείς και περιμένει τα πρώτα αποτελέσματα να φανούν στο ματς με την Πάφο, όπου αναμένει βελτίωση σε όλους τους τομείς για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.

Αναμένονται κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αλλά και σε θέματα τακτικής, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο “εκπλήξεων”…

Στην αντίπερα όχθη, η Πάφος έχοντας πλέον “σπάσει το ρόδι”, αφού την προηγούμενη (6η) αγωνιστική κέρδισε την (ελλιπέστατη) Νέα Σαλαμίνα με 1-0, προετοιμάστηκε για το συγκεκριμένο παιχνίδι με λιγότερη πίεση, αλλά και περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις της, με στόχο το βαθμολογικό κέρδος που θα της δώσει άλλο αέρα και δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Ο Κάμερον Τόσακ προσπάθησε πέρα από την προετοιμασία που έγινε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, να περάσει το μήνυμα σε όλους, έμπειρους και μη, ότι για να μπορέσει η Πάφος κάποια στιγμή να κάνει το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα, θα πρέπει – εκτός όλων των άλλων – να μάθει να κερδίζει βαθμούς και στα εκτός έδρας παιχνίδια με τις ομάδες του BIG-6.

Ο Ουαλός προπονητής, ο οποίος κέρδισε χρόνο και ηρεμία μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας, δούλεψε αρκετά στο κομμάτι της ομοιογένειας στο διάστημα της διακοπής, αλλά και στους υπόλοιπους τομείς που η ομάδα του παρουσίασε προβλήματα και περιμένει κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, να δει την Πάφο να παίζει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες.

Μελέτησε αρκετά τον αντίπαλο μαζί με τους στενούς του συνεργάτες πριν καταλήξει στο αγωνιστικό του πλάνο και αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε θέματα τακτικής, επιδιώκοντας μεταξύ άλλων να περιορίσει/μπλοκάρει τα ατού των “γαλαζοκιτρίνων”, για να μην τους επιτρέψει να κάνουν το παιχνίδι τους, προκειμένου η ομάδα του να αυξήσει τις πιθανότητες της για βαθμολογικό όφελος.

The post Ώρα στον ΑΠΟΕΛ για βελτίωση, επιστροφή στις νίκες και σάλπισμα της αντεπίθεσης – Δεν πάει Λευκωσία για… βόλτα η Πάφος FC appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

AstraZeneca: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την απόσυρση του εμβολίου - Τι λένε οι ειδικοί

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ»: «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Μαρίνα Σάττι: Πόσους followers πήρε μετά τις εμφανίσεις της στη φετινή Eurovision;

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς

Συγκλονίζει ο Κλεόπας για τη γιορτή της μητέρας: «Με κοίταξες ένα δευτερόλεπτο πριν δεχτείς τη μοιραία σφαίρα »



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top