Πάνω από 18.000 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Πάνω από 18.000 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Στις 18.804 μετρήθηκαν τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 24ωρο έως τις 9.00 το πρωί της Δευτέρας. 

Πρόκειται για τον τρίτο υψηλότερο ημερήσιο απολογισμό από την αρχή της πανδημίας, που ανεβάζει το συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε 741.212.

Οι θάνατοι επιβεβαιωμένων φορέων αυξήθηκαν κατά 80 στο 24ωρο, φτάνοντας τους 43.726.

Οι νοσηλευόμενοι φορείς του ιού έχουν αυξηθεί στις 5.608, με σχεδόν χίλιες νέες εισαγωγές σε μία ημέρα.

Οι ασθενείς υπό μηχανική υποστήριξη αναπνοής είναι 592.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE