Πάνω από 18.000 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Πάνω από 18.000 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Στις 18.804 μετρήθηκαν τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά το 24ωρο έως τις 9.00 το πρωί της Δευτέρας. 

Πρόκειται για τον τρίτο υψηλότερο ημερήσιο απολογισμό από την αρχή της πανδημίας, που ανεβάζει το συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε 741.212.

Οι θάνατοι επιβεβαιωμένων φορέων αυξήθηκαν κατά 80 στο 24ωρο, φτάνοντας τους 43.726.

Οι νοσηλευόμενοι φορείς του ιού έχουν αυξηθεί στις 5.608, με σχεδόν χίλιες νέες εισαγωγές σε μία ημέρα.

Οι ασθενείς υπό μηχανική υποστήριξη αναπνοής είναι 592.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE