Μεγάλη επιχείρηση διώξεων και συλλήψεων στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις

Μεγάλη επιχείρηση διώξεων και συλλήψεων στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις

Συνολικά 711 άτομα διώκονται στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ενώ για 110 εξ αυτών έχει εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία ότι συμμετέχουν στην οργάνωση του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν ο οποίος θεωρείται ο εγκέφαλος της απόπειρας πραξικοπήματος εναντίον του Τούρκου Προέδρου Ταγίπι Ερντογάν στις 15 Ιουλίου 2016. 

Όπως αποκαλύπτει η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Σαμπάχ ανάμεσα στους υπόπτους είναι 21 συνταγματάρχες, 25 αντισυνταγματάρχες, 45 ταγματάρχες, 112 λοχαγοί, 269 υπολοχαγοί, 33 ανθυπολοχαγοί και 196 υπαξιωματικοί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE