Μεγάλη επιχείρηση διώξεων και συλλήψεων στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις

Μεγάλη επιχείρηση διώξεων και συλλήψεων στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις

Συνολικά 711 άτομα διώκονται στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ενώ για 110 εξ αυτών έχει εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία ότι συμμετέχουν στην οργάνωση του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν ο οποίος θεωρείται ο εγκέφαλος της απόπειρας πραξικοπήματος εναντίον του Τούρκου Προέδρου Ταγίπι Ερντογάν στις 15 Ιουλίου 2016. 

Όπως αποκαλύπτει η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Σαμπάχ ανάμεσα στους υπόπτους είναι 21 συνταγματάρχες, 25 αντισυνταγματάρχες, 45 ταγματάρχες, 112 λοχαγοί, 269 υπολοχαγοί, 33 ανθυπολοχαγοί και 196 υπαξιωματικοί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.