ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δραματική έκκληση του κ. Πόλυ από τον θάλαμο του Νοσ. Αναφοράς - 'Χάνεις τις δυνάμεις σου, ιδρώνεις' - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δραματική έκκληση του κ. Πόλυ από τον θάλαμο του Νοσ. Αναφοράς - 'Χάνεις τις δυνάμεις σου, ιδρώνεις' - VIDEO

Δραματική έκκληση από το θάλαμο που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, κάνει ο 52χρονος Πόλυς, ο οποίος αναφέρει ότι βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Ο κ. Πόλυς Παρμενίδης, αποφάσισε να μιλήσει στην τηλεόραση του ANT1 και στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», θέλοντας να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου σε όσους αμφισβητούν τον ιό και την κατάσταση στην οποία μπορεί να φέρει κάποιον.

Όπως είπε, νοσηλεύεται από το απόγευμα της Παρασκευής στο νοσοκομείο αναφοράς. Στην αρχή, τα συμπτώματα ξεκίνησαν με ήπια «κομμάρα», ενώ στην πορεία συνέχισε έχοντας συνεχώς πυρετό και έντονη εφίδρωση.

Δήλωσε πως «δεν ξέρεις τι θα γίνει από ώρα σε ώρα. Χάνεις τις δυνάμεις σου, ιδρώνεις, έχεις πονοκέφαλο...». Ερωτηθείς για το κατά πόσον ο ίδιος πίστευε στον ιό, απάντησε ότι «ναι μεν πίστευε, αλλά αν δεν το πάθεις, δύσκολο να αντιληφθείς την κατάσταση».

«Εγώ έχει 20 χρόνια δεν αρρώστησα, αθλούμαι κάθε μέρα για μια ώρα, περπατώ, κολυμπούσα μια ώρα, δε ήπια ποτέ μου τσιγάρο», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, εξήρε το έργο του νοσηλευτικού προσωπικού που κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους ασθενείς, πάντα με το χαμόγελο, όπως ανέφερε.

Μίλησε επίσης και για πολλούς συνανθρώπους μας οι οποίοι δεν πιστεύουν όσα λένε αυτοί που ασθένησαν και ισχυρίζονται ότι χρηματίζονται. «Τι δημοσιότητα; Για όνομα του Θεού. Βγήκα στον αέρα με ότι δυνάμεις έχω, για να απευθύνω έκκληση να βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Ότι ΄λέω είναι απολύτως αλήθεια, ήμουν ένας υγιής άνθρωπος, τώρα είμαι ένας άλλος Πόλυς», απάντησε ο κ. Πόλυς.

Τέλος, απηύθυνε και έκκληση για την 83χρονη μητέρα του η οποία είναι διαβητική και χρειάζεται βοήθεια.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top