ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντωνίου: «Την είχαμε μετά τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ομόνοια…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Αντωνίου: «Την είχαμε μετά τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ομόνοια…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Δηλώσεις στον Super Sport FM παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τη νίκη επί της Ένωσης: «Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα η οποία κέρδισε την ΑΕΚ στην προηγούμενη αγωνιστική. Δεν υποτιμήσαμε, μπήκαμε δυνατά και στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση μας ήταν φανταστική. Βάλαμε τρία γκολ, φτιάξαμε κι’ άλλες ευκαιρίες. Κάναμε ότι κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, μόνο που αυτή την φορά ήμασταν  εύστοχοι. Και στα παιχνίδια που χάσαμε κάναμε πολλές ευκαιρίες και πότε η ατυχία και πότε τα δοκάρια μας στέρησαν κάποιους βαθμούς που μπορούσαν να μας έφερναν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Όλοι ξέρουν τους στόχους και θα παλέψουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να τους πετύχουν».

Πρέπει να βρει τρόπο η ΑΕΛ να παίρνει ντέρμπι:
 «Από όλα τα παιχνίδια που δώσαμε κάναμε ένα κακό ημίχρονο, το πρώτο με το ΑΠΟΕΛ. Όλος ο κόσμος βλέπει ότι η ΑΕΛ έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, παίζουμε πολύ πιο επιθετικά. Από εκεί που φτιάχναμε 4-5 τελικές, κάνουμε σε κάθε παιχνίδι περισσότερες από δέκα και γι’ αυτό τον λόγο η ΑΕΛ αρέσει και σε κόσμο που δεν είναι ΑΕΛίστας».

Υπήρχαν ματς που έπρεπε να πάρετε περισσότερα πράγματα
: «Αυτή τη συζήτηση την είχαμε μετά τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ομόνοια. Δεν θα αλλάξουμε τίποτα στην ομάδα, με τον ίδιο τρόπο θα πορευθούμε γιατί χτίστηκε για ένα συγκεκριμένο πράγμα, μας αρέσει αυτό που βλέπουμε, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο κάποια πράγματα, κάποιες ατέλειες. Στο τέλος θα είμαστε έτσι όπως πρέπει να είμαστε».

Είδαμε πλουραλισμό στο σκοράρισμα:
 «Ήταν και το δεύτερο γκολ του Ριέρα. Η ομάδα είναι δυνατή, έχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, από το κέντρο και μπροστά όλοι μπορούν να βάλουν γκολ και είναι σημαντικό αυτό. Είχαμε ατυχία στα τρία παιχνίδια που χάσαμε και ελπίζω να αλλάξει αυτό. Λέγοντας για τα ντέρμπι, μπορεί να υπάρχει στο μυαλό κάποιων ότι η ΑΕΛ πήγε φοβισμένη και έχασε. Δεν είναι έτσι, σε κανένα ντέρμπι δεν φοβήθηκε η ΑΕΛ, πήγε σε όλα τα ματς και έπαιξε όπως έπρεπε αλλά ήμασταν και άτυχοι, πληρώσαμε και κάποια λάθη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για τα αγωνιστικά:
 «Είμαστε μακριά ακόμα από το παιχνίδι, σήμερα κάναμε αποθεραπεία, αύριο έχουμε ρεπό και μέχρι Παρασκευή-Σάββατο θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Για την επετειακή σας φανέλα:
 «Κάναμε μια αλλαγή στην εταιρεία ένδυσης μας φέτος. Πλέον συνεργαζόμαστε με την Macron. Ο κόσμος είχε ένα όνειρο η ομάδα να είχε δική της αποκλειστική εμφάνιση. Φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να έχουμε μια εντελώς δική μας εμφάνιση. Τα χρώματα θα είναι το κίτρινο και το μαύρο και μέχρι την πρώτη εβδομάδα Νοεμβρίου θα τεθεί στην διάθεση του κόσμου. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια».

The post Αντωνίου: «Την είχαμε μετά τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ομόνοια…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top