ΚΥΠΡΟΣ: Μετά τις νέες απώλειες βαθμών, ήρθε το «διαζύγιο» με τον κόουτς (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΚΥΠΡΟΣ: Μετά τις νέες απώλειες βαθμών, ήρθε το «διαζύγιο» με τον κόουτς (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από την Ομόνοια Αραδίππου:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή της ομάδας μας, Μιχάλη Μάρκου.

Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες και την εκτίμηση μας για την καθόλα άψογη συνεργασία και τα όσα πρόσφερε στην ομάδα στις δύο αυτές ποδοσφαιρικές σεζόν, οι οποίες ήταν και παραμένουν γεμάτες από πολλές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην μετέπειτα πορεία του».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή της ομάδας μας…

Δημοσιεύτηκε από AC Omonia Aradippou στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

The post ΚΥΠΡΟΣ: Μετά τις νέες απώλειες βαθμών, ήρθε το «διαζύγιο» με τον κόουτς (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE