ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εφιαλτικές στιγμές για 33χρονη στη Λεμεσό: Την απειλούσε με σκεπάρνι για να κάνουν σεξ!

Εφιαλτικές στιγμές για 33χρονη στη Λεμεσό: Την απειλούσε με σκεπάρνι για να κάνουν σεξ!

Σε ημιλυπόθυμη κατάσταση εντοπίστηκε λίγο μετά τις 08:00 33χρονη αλλοδαπή στη Λεμεσό όταν, άντρας τον οποίο γνώριζε, την προσέγγισε και την παρότρυνε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή. Όταν όμως αυτή αρνήθηκε ήρθαν στα χέρια με τον δράστη να αρπάζει σκεπάρνι και να την απειλεί να υποκύψει στις ορέξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η 33χρονη ενώ βρισκόταν στην οικία της, την πλησίασε γνωστό της πρόσωπο και της ζήτησε να έρθουν σε ερωτική επαφή με την ίδια να αρνείται. Αμέσως ξεκίνησε μάχη σώμα με σώμα, με τον δράστη να σπρώχνει το θύμα στον τοίχο και να την χτυπά στο πρόσωπο και την κοπέλα με όλη της τη δύναμη να προσπαθεί να τον απωθήσει.

Στη συνέχεια ο δράστης άρπαξε σκεπάρνι απειλώντας την 33χρονη να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις ενώ  χτύπησε ξανά  το θύμα στο κεφάλι, με την αλλοδαπή κοπέλα να χάνει τις αισθήσεις της και τον Κύπριο άντρα να το βάζει στα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση

Η 33χρονη από την Σρι Λάνκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ενώ η Αστυνομία  παρέλαβε από τη σκηνή ένα σκεπάρνι με ξύλινη χειρολαβή το οποίο, σύμφωνα με μαρτυρία χρησιμοποίησε ο δράστης.  Το θύμα φέρει εκδορές στο σώμα της, έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Εναντίον του δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται

Στέλιος Στυλιανού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top